Man ir 3 ļoti labi draugi puiši, kuri visi ir man likuši saprast, ka gribētu būt kopā ar mani. Nezinu, kuru lai izvēlos. Visiem, tā teikt, ir jūtas pret mani. Nezinu, ko darīt ar pāra attiecību veidošanu- tās veidot es pagaidām nesteidzos, jo neesmu droša, ka kāds no viņiem man ir īstais. Patīk man viņi visi, pēdējo dienu laikā divi no viņiem iepatīkas aizvien vairāk. Varbūt ir kāds ieteikums. Kuru izvēlētos jūs?
Tātad:
1. Mans labākais draugs, zin visas manas sirdssāpes, vienmēr ļoti uzmanīgi klausās manī, ir mani ielaidis dziļi sirsniņā. Ļoti cenšas darīt laimīgu, ir bildinājis. Brīžiem aptrūkstas par ko runāt, varbūt to ietekmē arī viņa necilais izglītības līmenis, bet tikuntā viens otram esam tik mīļi, ka norunājam kaut visu nakti (ja nākamajā dienā brīvs). Izskats ļoti labs, bet ne īsti manā gaumē.
2. Draugs, kurš nav man tik tuvs kā pirmais, jo sazināmies nesenāk nekā ar pirmo, bet vienmēr ir par ko runāt, tāpēc stundas pie telefona paskrien kā pāris minūtes. Viņa balss ir dikti skaista, kaut kas viņā mani ļoti pievelk. Izskats super.
3. Pazīstu samērā nesen, bet, šķiet, ir gatavs man stāstīt visu, vismaz tā pats saka. Ir pret mani ļooti mīļš un jau uztver mani kā savu labāko draudzeni (kā sievieti, ne vien kā draugu). Izskats ļoti super tieši manā gaumē.