Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tā notiek, kad draudzējas it sevišķi ar puišiem

Reitings 50
Reģ: 20.01.2013
Man ir 3 ļoti labi draugi puiši, kuri visi ir man likuši saprast, ka gribētu būt kopā ar mani. Nezinu, kuru lai izvēlos. Visiem, tā teikt, ir jūtas pret mani. Nezinu, ko darīt ar pāra attiecību veidošanu- tās veidot es pagaidām nesteidzos, jo neesmu droša, ka kāds no viņiem man ir īstais. Patīk man viņi visi, pēdējo dienu laikā divi no viņiem iepatīkas aizvien vairāk. Varbūt ir kāds ieteikums. Kuru izvēlētos jūs?
Tātad:
1. Mans labākais draugs, zin visas manas sirdssāpes, vienmēr ļoti uzmanīgi klausās manī, ir mani ielaidis dziļi sirsniņā. Ļoti cenšas darīt laimīgu, ir bildinājis. Brīžiem aptrūkstas par ko runāt, varbūt to ietekmē arī viņa necilais izglītības līmenis, bet tikuntā viens otram esam tik mīļi, ka norunājam kaut visu nakti (ja nākamajā dienā brīvs). Izskats ļoti labs, bet ne īsti manā gaumē.
2. Draugs, kurš nav man tik tuvs kā pirmais, jo sazināmies nesenāk nekā ar pirmo, bet vienmēr ir par ko runāt, tāpēc stundas pie telefona paskrien kā pāris minūtes. Viņa balss ir dikti skaista, kaut kas viņā mani ļoti pievelk. Izskats super.
3. Pazīstu samērā nesen, bet, šķiet, ir gatavs man stāstīt visu, vismaz tā pats saka. Ir pret mani ļooti mīļš un jau uztver mani kā savu labāko draudzeni (kā sievieti, ne vien kā draugu). Izskats ļoti super tieši manā gaumē.
05.07.2013 02:56 |

Reitings 50
Turklāt visi 3 ir teikuši, ka esmu mīļa viņiem.
05.07.2013 02:58 |

Reitings 15
Reģ: 05.07.2013
Pirmais noteikti nē, jo izklausās pēc mīļa drauga (attiecības, sirsnība, tas viss balstās uz ilgu pazīšanos);

Otro un trešo Tu vēl tik labi nepazīsti, noraksturoji līdzīgi. Nu tad - jāizvēlas ar sirdi, ne ar prātu.
P.S. Izskats nav galvenais, jābūt jūtām un sajūtai, ka kopā ir labi (ne tikai pa telefonu).
05.07.2013 03:24 |

Reitings 50
Paldies, BonApetit, par viedokli un ieteikumiem. :)
05.07.2013 03:33 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
1.Izskausās vienkārši labs draugs un pie šī statusa iesaku jums palikt.
2.Izklausās,ka varētu būt potenciālais draugs.
kaut kas viņā mani ļoti pievelk.

3.Potenciāls tikai draugi.
Kā viens no maniem vīriešu kārtas draugiem teica,es tev pastāstīšu noslēpumu,visi vīrieši visas skaistās meitenes grib ievilkt gultā,tas ir mednieka instinkts.Tā kā skaties pati,lai kāds Tev nesalauž sirsniņu,mož labāk ir būt vienkārši draugiem vai atkal vienkārši tikai patusēt ar to potenciālo drauga kandidātu un papētīt viņu.
Lai veicas!
05.07.2013 06:07 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
visi vīrieši visas skaistās meitenes grib ievilkt gultā,tas ir mednieka instinkts

+

Ja vēl īsti nezini, kuru lai izvēlas, varbūt nav īstais brīdis? Varbūt pat īsto neesi sastapusi? Iesaku Tev izbaudīt šo pielūdzēju pūliņus Tevi savaldzināt ;) Ja kāds no tiem būs īstais, nekur neaizbēgs.

Izskats nav galvenais, jābūt jūtām un sajūtai, ka kopā ir labi (ne tikai pa telefonu)

+ ar izskatu kopā, tā teikt, nedzīvosi, dzīvosi kopā ar raksturu ;)
05.07.2013 06:45 |

Reitings 213
Reģ: 10.04.2013
Nr. 3 ;)
05.07.2013 07:11 |

Reitings 264
Reģ: 06.04.2011
Labāk nr 2 vai 3. Un labākajam draugam labāk nedod veltas cerības!
05.07.2013 20:24 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
tu zini, ka ja izveeleesies vienu, tad paareejie tevi atshuus?! puishi nemaak buut kopaa ar preteejaa dzimuma paarstaavi tikai kaa draugi, ja vinjiem tu patiic kaa sieviete.

esmu meegjinaajusi tik daudz reizes dot puishiem iespeeju buut tikai draugiem, bet beigaas vinji manii samiilas un uzmet, jo es nespeeju atbildeet ar to pashu :(
05.07.2013 20:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!