Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

bērns

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Sveikas, gribējās parunāties par tādu tēmu - vai bērns ir šķērslis attiecību uzsākšanai? Kā jūs domājat? Varbūt kādai ir kāda pieredze?
Man ir bērns un esmu vientuļā mamma. Savu bērnu neuzskatu par šķērsli, bet nu veidot attiecības ir daudz sarežģītāk, nekā sievietēm bez bērniem. It kā jau, ja abiem ir jūtas, tad attiecībām vajadzētu izdoties ne? ;)
04.07.2013 23:04 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Atkariibaa no cilveeka. Dazi pienjem sievieti ar beernu, dazi nee. Taapat kaa ne visas sievietes pienjemtu vientuljo teevu. Ja viirietim beerni nepatiik, tad tur pat juutas nepaliidzees, bet ja viirietis grib daudzbeernu gjimeni, tad visticamaak, pienjems tavu beernu ar vislielaako prieku.
04.07.2013 23:07 |

Reitings 3652
Cik nu es pazīstu vientuļās mātes,tad viņām nav problēmu attiecību veidošanā. Vīrieši ir elastīgāki šajā jautājumā. Vairāk ir to sieviešu,kas nevēlas par partneri vīrieti ar bērnu.
04.07.2013 23:09 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Es domāju, ka īsts "lietaskoks" pieņems bērnu Tavu kā savējo. Taču nevar vainot arī tos, kuriem ir stereotipi pret "piekabi" un meklē sievieti, lai radītu paši savus bērnus. Tiešām atkarīgs no cilvēka. Noteikti nenokar degunu! Daudzām māmiņām ir pat lielāka piekrišana kā pārējām.
04.07.2013 23:11 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu man jau liekas, ka nevajadzētu būt baigiem sarežģījumiem, ja ir nopietni plāni uz sievieti. Sevišķi, ja bērns vēl ir pavisam maziņš. Galu galā, ja vīrietim nav izteikta nepatika pret bērniem, tad viņam sieviete ar bērnu maz ko mainīs ikdienā. Tāpat visas rūpes par bērnu pārsvarā gulsies uz sievietes pleciem. Tad nu neredzu iemeslu, kāpēc vīrietim tas būtu šķērslis attiecību veidošanā.
04.07.2013 23:13 |

Reitings 2872
nu man jau arī paziņas, kurām bērni, ir veiksmīgi atraduši otrās pusītes :) Tikai nav nācies parunāt, cik viņiem grūti/ viegli bija uzsākt attiecības.
Man pašai arī pamazām, pamazām kkas veidojas, un ja šīs attiecības pāries nopietnās un ilgstošās, tad tas būs viens lieeels brīnums :D
04.07.2013 23:16 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
cik novērots, tad nav. Dabū vēl vislabākos večus :D
04.07.2013 23:20 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Pasaulē ne par ko nevajag brīnīties, it īpaši par labām lietām, jo tad tās var nobrīnēt un visi jaukumi beigsies. Smieklīgi jau laikam skan, bet manā dzīvē tas ir pierādījies vairākkārtīgi.
Par tēmu - cik es esmu dzirdējusi, tad vīrietim sveša vīrieša bērnu pieņemt ir grūtāk, nekā sievietei, jo sievietei nostrādā mātes instinkts. Bet, jā, esmu dzirdējusi pozitīvus stāstus par šo. Galvenais viņam un tev jau laicīgi apzināties, ka esat ne tikai jūs divi, bet arī mazais, un tad viss būs labi. :)
04.07.2013 23:21 |

Reitings 9169
Daudz kas atkaraajaas no sievietes. Ja sieviete ir ar attieksmi : "tu manu beernu nemaaciisi, tu manam beernam neko neaizraadiisi un noteikumus nedikteesi", tur nekas ilgterminjaa nesanaaks, jo viirietim radiisies sajuuta, ka nav gjimene, bet gan ir maate + beerns pret vinju.
04.07.2013 23:25 |

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Viņam jau nav jākļūst par tēvu Tavam bērnam, it īpaši, ja bērns kontaktēsies ar īsto tēti, to tāpat nekad neviens neaizvietos. Un kā jau te meitenes minēja, vīrieši vieglāk pieņem sievieti ar bērnu, nekā sievietes vīriešus ar bērnu. Es noteikti zinu par sevi teikt, ka nekad nevarētu pieņemt vīrieti ar mazu bērnu, ar pieaugušu vai skolnieku noteikti jā.
04.07.2013 23:52 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Dabuut jau varbuut var,bet cik ilgi notureet,tas ir jautaajums?Tie beernini saak "paraadiit sevi "un tiem veciem knapi pietiek pacietiibas saveejiem,kur nu veel beerninam ,kur nav asins radnieciiba.Tad veel kaut ko ne taa pasaka tam mazajam ,pacel balsi uttMan liekas,nav viegli !Tur jaabuut iipasam viirietim!
04.07.2013 23:55 |

Reitings 9169
Dabuut jau varbuut var,bet cik ilgi notureet,tas ir jautaajums?Tie beernini saak "paraadiit sevi "un tiem veciem knapi pietiek pacietiibas saveejiem,kur nu veel beerninam ,kur nav asins radnieciiba.Tad veel kaut ko ne taa pasaka tam mazajam ,pacel balsi uttMan liekas,nav viegli !Tur jaabuut iipasam viirietim!

Piebildiishu veel, ka arii ir vieglaak daliit sievietes uzmaniibu ar savu beernu nekaa ar sievietes beernu, taapeec greizsirdiigie, privaatiipasnieciskie un nepacietiigie uzreiz atkriit. Lai gan, tas buutiibaa nav slikti, jo beerns ir kaa katalizators tam, lai viirietis paraadiitu savas negatiivaas iipashiibas aatraak.
04.07.2013 23:58 |

Reitings 7743
Bērns nav šķērslis, galvenais ir atrast īsto zelta vidusceļu, lai viens no abiem (jaunais kavalieris vai bērns) nejustos atstumts un justos iederīgs. Sabalansēt uzmanības pievēršanu katram individuāli un visiem kopā, jo tas būs kas jauns ne tikai tev, bet gan jums visiem. Arī par to, ka nevajag nostāties tikai bērna pusē un vienmēr aizstāvēt, lai tikai jaunais draugs neko neaizrāda un neko sliktu nepasaka. Otrs grāvis atkal ir atļaut jaunajam draugam mācīt bērnu un būt viņa nevis bērna pusē.
04.07.2013 23:58 |

Reitings 16208
Krista -es nupat atcereejos gadiijumu,kad viirietim sieviete loti iepatikaas,bet tad vina visu sabojaaja,jo nemitiigi runaaja tikai par beernu,likaas beerns bija centrs visam un nekas taalaak negaaja attieciibaas,jo viirietis saprata,ka taa buus vienmeer...!
05.07.2013 00:02 |

Reitings 9169
Emmanuelle deelj taa viirieshi pat no miesiigo beernu maateem aizbeeg, kad no miiljotaas sievietes sieva ir paarveertusies pereejmaatee un neintereseejaas ne par ko citu kaa par beernu, kur nu veel randinju periodaa.
05.07.2013 00:04 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
man ir mazais un vairaki viriesi ir izradijusi savu patiku un velejusies uzsakt kko ar mani, viens ipasi neatlaidigs :D bet taka man ir virietis mani tas neinterese un nezinu cik ilgi ta interese butu :D
viriesa draugs iepazinas interneta ar savu daamu kurai jau bija dels, aprecejas, piedzima ari meitina un dzivo kopa jau 3-4 gadus!
taka vis ir iespejams :)
05.07.2013 00:09 |

Reitings 16208
Krista+++
05.07.2013 00:12 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Nav gan bijusi tāda pieredze, bet, domāju, tas ļoti atkarīgs no vīrieša uzskatiem, kuri laikam ejot mainās. Agrāk es domāju, ka nafig man sievieti ar bērnu, tomēr tagad, vecākam kļūstot, tas nesagādātu nekādas problēmas tieši no manas puses. Iespējams, ka tas pat labāk, jo sieviete kļūstot par māti, kļūst arī nopietnāka un atbildīgāka, kā arī zin, ko vēlas. Protams, būtu zināmas neērtības un nevarētu vairs gluži Ādamā pa māju staigāt .. kā arī jāpiestrādā būtu pie laika izbrīvēšanas, lai pabūtu tikai divatā ..

Bet nekas tāds, ar ko nevarētu sadzīvot. Mans sencis bija audžu tēvs maniem māsai un brālim. Beigās viņu uzskatīja vairāk par tēvu nekā bioloģisko .. Pusaudžu gadi bija grūtāki, kad tiek izmests teksts:"Tu neesi mans tēvs, lai mani audzinātu", bet pieaugot jau viss atkal nostājas savās vietās ..
05.07.2013 00:16 |

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Nu es par mūsu abu bērnu runāju arī daudz, par sasniegumiem un fotografēju arī daudz, un neuzskatu, ka tā dēļ vīrieši aiziet no sievietēm. tas tikai loģiski, ka gribās runāt par kopīgo bērnu. Tā tak ir tik liela laime un mīlestība neaprakstāma pret bērnu. Vismaz mūsu attiecībās es nejūtu, ka vīrs būtu greizsirdīgs uz bērnu.
05.07.2013 00:40 |

Reitings 7743
mazuliite_ruu, vnk. ir sievietes, kurām sāk eksistēt tikai bērns un nekas cits. Vīrietim ir vajadzīga arī sieviete, ne tikai bērna mamma blakus. Protams, nav jāatstāj novārtā bērns, bet visu vajag sabalansēt, lai nepārtop par mammu vien.
05.07.2013 00:54 |

Reitings 65
Reģ: 28.06.2013
Sievietēm kapitāli riebjās svešu sieviešu bērni, kur nu vēl viņus audzināt.

Bet vīrieši gan ir lēti tiem jau ka tik normāls pussijs nekas ka tā sieviete kājas papletusi kaut kādam pajoliņam alfa tēviņam un nu meklē kaut kādu memmes dēliņu kurš viņai izaudzinās viņas bērnu!

Mūžā nesaietos ar tādu kurai ir bērns nevis tādēļ ka man nepatīk bērni, bērniem nav ne vainas tikai tās mātes ir tādas nu kā lai pieklājīgāk pasaka! Palai nu labi neteikšu !
05.07.2013 01:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits