Atkal Jekabpils slimnica....no manas pasas pieredzes ar ko sakaros pati.....vairakus menesus atpakal....

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Vairakas menesus atpakal man sanaca noklut slimnica,nakti sakas asinosana un izsaucu atro palidzibu.....lidz nodalai kamer tiku viss bija labi,attieksme ar samera laba bija,bet noklustot kirurgijas nodala sakas piedzivojums......ievedot mani palata ap 2 nakti,atnaca masina sapotet un 2 nakti man vajadzeja vinas blatosanu uzklausit......kad jautaju ko vina potes,vina uz to atbildeja tada gudra toni,ka zales.....nu es vinai ar tik pat gudra toni atbildeju ka nu tik daudz es saprotu ka zales,kad pajautaju kas par zalem,vina atbildeja vel gudrak,nosaucot gudro zalu nosaukumu un beigas piemitinot diez vai man tas ko esot izteicis.....nju es vinai atbildeju protams ka ne,un musu dialogs turpinajas.....es vinai jautaju kam vinas domatas,tad vina tada toni augstpratiga atbildeja ka lai apturetu asinosanu,nju es dialogu nosledzu ar to ka ar to vajadzeja ari sakt nevis 2 nakti blatot pie manas gultas.....

pienaca rits.....brokastu laiks,kur man atnesa mannas utru bez sals un cukura,bet virsu bija sviesta pikucis uzmests,un pazinoja ka man dieta....acis man bija lielas,domaju ka to vispar var est,protams brokastis man izpalika....

velak ieradas arsts ar veselu delegaciju,kad vins pienaca pie manis,nu man radas sajuta ko es vispar te daru,jo arsts nebija pat iepazinies ar manu slimibas vesturi,kapec es te vispar gulu apmeram tads jautajums,vins pie manas gultas uzturejas ne vairak ka pusotru minuti,pat neparbaudot neko nepasakot aizdevas pie nakamas slimnieces....man acis bija lielas,un kad gribeju ar vinu parunat vins vienkarsi neuzklausot aizskreja prom,jo velejos sarunat ja nekas nav briesmigs tad vienkarsi naksu uz proceduram,par cik tur pat netalu dzivoju.....bet nu diemzel man nesanaca parunat.....

diena turpinajas,ap vienpadsmitiem ienaca edienu iznesataja,vai ka vinu tur sauc un atnesa tiem kam dieta itka otras brokastis....tasite bija divas edamkarotes krejuma,kad vina man to deva es ar lielam acim jautaju ko man ar to tagad jadara un kas tie par brinumiem,vina ar tik pat lielam acim paskatijas uz manis un atbildeja,ka tas esot jaed....mani kirurgijas nodala nepartrauca parsteigt,nu tas bija igs ko ari apedu,jo pusdienas ieraugot man vispar mati celas stavus,

masinas staigaja lika sistemas,nju es jautaju masinai vai vismaz uz nakti ne mani laist majas jo omer pusgadu mazs bernins man ir...uz ko vina atbildeja,ka ne,ja velejos ta sarunat vajadzeja arstam prasit,bet es vinai atbildeju ka nu arsts pat mani neuzklausija un aizskreja,vinas atbilde vispar mani sokeja.....nju jums vajag dakterim skriet pakal....taja bridi bija mana draudzenes atnakusi un izdzirdot sadus vardus,ka pacientam jaskrien arstiem pakal,vina sacela sumu,ka rezultata ieradas 5 minusu laika dezurarsts un veica apskati un nomierinaja ka dzivibai briesmas nedraud un sanitares ,masinas peksni ari saka skraidit.....tad vienkarsi piegaju pie masinas un pret parakstu pametu kolosalo kirurgijas nodalu,jo sapratu ka jegas man tur atrasties nekadas nav.....
04.07.2013 14:29 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Un? Tapec mani uzreiz labak lai veds uz mezu nosaut. ja reiz normalu attiesmi tavuprat tarkie nav pelnijusi. ta sanak.:D :D :D
04.07.2013 15:42 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Kaut kāda nomelnošanās akcija? Atvērusies tuvumā jauna slimnīca, kurai vajag piesaistīt klientus

Padomāju to pašu :D

Jo kā jau te ir teikt - vidusmēra slimnīca. Un tik uzkrītoši, ka tieši tāda un tāda. Cik nu ir būts, normāla attieksme - nekur mani ar sarkano paklāju nesatika, ko nu jau..

Jā, bija arī mammai problēmas slimnīcā, bet tas jau nenozīmē, ka tagad katru dienu kāds topics par slimnīcām jācep augšā... Davaj tad cosmo pārtaisīsim par sudzibas.lv un katra rakstīsim savas negācijas par jebkuru iestādi LV teritorijā
04.07.2013 15:43 |

Reitings 293
Reģ: 19.02.2013
PILNĪGI nepiekrītu Koskaties koementāram. Ja visiem ārstiem būtu svarīgas tikai algas un vienaldzīgi luni dzīt, viņi izvēlētos ne 10 gadus zubrīties, bet iet un strādāt par pārdeveju kur tie 10 gadi nafig nav vajadzīgi, ej 18 gados un stradā.

Es pati septemrī uzsākšu mācības Ārstos un ne jau tapēc lai luni dzītu, tapēc atbildi SAVĀ vārdā ;)

Autorei varu pateikt to - Man ir ŽĒL nabaga darbiniekus kuriem tajā laika posmā bija tevi jāpacieš. Tik izlutināta, ka nu tik turies. Tad jau tev nebija jābrauc uz šo slimnīcu, bet pa taisno uz kādu 5 zvaigžņu viesnīcu, aij, atvaino - slimnīcu ārzemēs, lai gan vispiemērotākā tev būtu Jelgavas psihene.
04.07.2013 15:58 |

Reitings 293
Reģ: 19.02.2013
www.sudzibas.lv - ej un tur sūdzies.
04.07.2013 15:59 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Stalkere un konsumatore konča vārās, jo to vārdu pati nav mācējusi uzrakstīt, mazais nabadziņš! :D
04.07.2013 16:06 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Paranoiskā, plato kāju vērēja becky sacepusies, jo izgāzās mēģinot gudri izlekt. Mazais nabadziņš!
04.07.2013 16:11 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Lea, tādi diemžēl ir lielākā daļa ārstu.. neko nedarītāji.. kā iedod kukuli tā sāk rīkoties.. iespējams, ja vecmamma nebūtu sakukuļojusi ārstu (jo juta, ka savādāk neko nedarīs), vectēvs būtu aizgājis pie Dieviem.
Cik nav dzirdēts slimnīcās par visādiem mēsliem no ārstu puses.. vaitad tā ir jārīkojas cilvēkiem, kuri ir atbildīgi par pacientu veselību?! Tak gāji un mācījies, lai maksimāli palīdzētu, bet nē.. uzspļaut cilvēkiem..
Poliklīnikā ārstei darba laiks līdz plkst 17, bet vista aiziet jau pirms 17iem prom.. kuru laikā atnāk pacients, bet durvis ciet.. un jāiet prom.. jo redz vista grib ātrāk mājās tikt.
Gaidu rindā pie ģim ārsta.. tūlīt jāiet iekšā.. tad atnāk viena cita, kurai arī vajag pie tās pašas ārstes.. tā satiek savu pazīstamo ārsti un tā sarunā ar to ģim ārsti, lai vecene tiek visiem pa priekšu bez rindas..
Nu cerams Tu Lea, kad izmācīsies par ārsti, tiešām būsi perfekts dakteris, kurai pirmajā vietā ir pacientu veselība un netaisīsi tāda hui*as. Manuprāt, ārsti tādas vienkārši nedrīkst pieļaut.
04.07.2013 16:21 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Koskaties, lielākā daļa varbūt arī ir, bet mums visa sabiedrība ir tāda. Tā ka to nevar attiecināt tikai uz ārstiem.
04.07.2013 16:25 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Ārstiem no rīta ir piecminūte, kad viņi visi staiga un ātri izstasta koleģiem par pacientu. Ārsts no rīta iepazinas ar dežūrārsta uzrakstīto, tāpēc bilde viņam skaidra. Ap 8.30 ārstiem sākas operāciju laiks, līdz kādiem 2-3. Pēc tam ārstam atkal ir pacientu apiešāna, un tur viņš var veltīt vairāk laika pacientam.
Slimnīcām KATOSTROFĀLI trūkst naudas MEDIKAMENTIEM, kur nu vēl ēšanai. Dažreiz gada beigas slimnīcas lūdz pacientus pašus pirkt med-tus, kurus, pēc idejas, jānodrošina valstij. Un ārsti nav vainīgi, ka ir šāda sistēma.
04.07.2013 16:27 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Mums ir laba maksas medicīna, ja nepatīk tas,ko piedāvā pašlaik, izmantojiet to, kur problēma, un tad jūs čubinās un ucinās un jebkura kaprīze tiks izpildīta, a visādi citādi ir kā Juļonoks saka, kāda nauda piešķirta, tā ir jādzīvo.
04.07.2013 16:29 |

Reitings 1033
Un vēl.. kā medmāsa var sajaukt pacientus?! Palātā guļ 2 pacienti.. viņa pienāk pie viena un skaļā balsi jautā vai čurāja pīlē.. jo vajagot ūrinu nodot.. kāpēc neesot čurājis pīlē.. tādus pārmetumu jautājumus vaicā.. iziet no palātas.. atnāk atpakaļ un izrādās, ka otram pacientam bija jāčurā pīlē.. drausmas.. un pie tam gados jauna medmāsa, varētu būt tuvu 30.. un, ja tas būtu, kas nopietnāks, piemēram, būtu zāles jāšpricē un sajauc pacientus?! Nekādas atbildības sajūtas, vien staigā savā baltajā paltrakā pa gaiteni..
04.07.2013 16:35 |

Reitings 7743
Koskaties, pati tik perfekta, ka nekad neko sajaukusi neesi? Cilvēkiem, arī pacientiem, ir dota spēja runāt un vajadzīgajā situācijā pateikt, ka viņam nekas tāds nav teikts vai arī tas uz viņu neattiecas nevis tupi blenzt un turēt muti ciet un šausmināties, cik tie ārsti tādi vai šitādi.
04.07.2013 16:44 |

Reitings 1033
marchixa, nu ārstiem gan nevajadzētu sajaukt neko.. kur nu vēl pacientus.. ir taču starpība vai pacients A ir jāoperē vai sajauc ar pacientu B un izoperē viņu.. tā nav profesija, kur var kļūdas taisīt..
jā jā.. mana gadījumā pacients bija tik vārgs, ka kājās nostāties nevarēja kā arī loģiski domāt nespēja un arī runāšanas spējas bija apgrūtinošas.. bet te viena vista borzī virsū kko, kas galīgi viņam nav domāts.. redz sajaukusi esot..
Nevajag aizstāvēt tādus, kuri to nav pelnījuši. Visi kļūdamies, piekrītu, bet, ka slimnīcā strādājošie kļūdās, ko tādu es netaisos aizstāvēt un paglaudīt pa pleciņu, sakot, ka nekas, visi jau mēs kļūdamies..
04.07.2013 16:51 |

Reitings 2308
Koskaties

Man draudzene strādā medicīnas jomā un menesī nostrāda 340 stundas. Pie kam jāstrāda diennaktis. kā tu doma, tik liels darba apjoms neietekmē atmiņas funkcijas?
04.07.2013 16:51 |

Reitings 7743
Koskaties, tur kāds tika izoperēts? Jēziņ, neīstajam cilvēkam pajautāja par pīli, nav taču pasaules gals. Ārsti ir cilvēki, kā zināms, arī raksturi dažādi. Slimnīca nav bērnu dārzs un personāls nav auklītes. Cilvēku ir daudz, arī ļoooti kašķīgu slimnieku netrūkst, darba daudz, slodze liela. Katram taču gadās būt dusmīgam.
04.07.2013 16:57 |

Reitings 1033
julenok, tas nav attaisnojums garās stundas, uz to viņa gāja.. zināja uz ko iet.. lai trenē savu atmiņu.
04.07.2013 17:02 |

Reitings 2308
Koskaties

Tu vari zimācīties par medmāsu un radīt visām piemēru, ka jāstrāda :)))
Diskusija bezējdzīga. 70% no tiem, kuri pabeidza med.izglitības koledžas/ augstskolas nezināja, uz ko gāja. Jo viss ļoti strauji pamainījas.
04.07.2013 17:05 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
kāds labums no šī raksta? ar visām sūdzībām uz veselības ministriju vai kur nu tur sūdzas par veselības lietam. šeit ko rakstīt -tautu kaitināt un tukši muldēt
04.07.2013 17:14 |

Reitings 10816
sanjeemos izlasit rakstu.... neesi domajusi iet atpakalj uz skolu?:) bish pamaacities un arii varbut attieksmi iemaaciis :)
04.07.2013 17:34 |

Reitings 232
Par Jēkabpils slimnīcu - mana māsa, kad vēl mācījās, bija spiesta braukt uz Jēkabpili, iziet praksi ( jo tur esot kaut kāda tur nodaļa, kuras nebija tur,kur dzīvo pašlaik). Kā pret kolēģi, darbinieces izturējās drausmīgi. Katru dienu kaut ko pārmeta, burtiski ņirgājās un aizvainoja tāpat vien. Protams, prakse, cilvēks mācās, bet tā nav iespēja citiem noēst jaunos kolēģus. Tur tikai jāiedomājas, kā izturās pret pacientiem.
Un mana māsa ir sirsnīgs, jauks, smaidīgs cilvēks cauru diennakti.
Tagad strādājot dzimtajā pilsētā (slimnīcā), bieži ir diennakts maiņas un viņa nekad nav atbildējusi pacientam rupji vai vispār tos ignorējusi. Pat pilda citu kolēģu pienākumus - vecmāmiņas prasa pēc ūdens glāzes, bet abildīgās medmāsas to ignorē, bet mana māsa vnk garām ejot dzird to un bez divām domām tērē savu laiku un aiziet pēc tās ūdens glāzes.
Vienalga, cik pārgurusi vai izbesīta viņa būtu, viņa neuzdrošinātos pacientam rupji ko atbildēt.
Kolēģes arī viņai pretīgas, bet ko tur var izdarīt.
Nav nozīmes, kāda slimnīca, ir nozīme tam cilvēkam, kurš profesionāli strādā attiecīgajā profesijā. ja esi izvēlējies ārstēt cilvēkus, tad dari to ar labāko sirdsapziņu. Un, jebkurā gadījumā, šī raksta autorei ir tiesības būt dusmīgai - ja ir saistība ar asiņošanu, tad tur ārstu vilcināšanās, ignorēšana ir nepiedodama.
04.07.2013 17:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)