Vairakas menesus atpakal man sanaca noklut slimnica,nakti sakas asinosana un izsaucu atro palidzibu.....lidz nodalai kamer tiku viss bija labi,attieksme ar samera laba bija,bet noklustot kirurgijas nodala sakas piedzivojums......ievedot mani palata ap 2 nakti,atnaca masina sapotet un 2 nakti man vajadzeja vinas blatosanu uzklausit......kad jautaju ko vina potes,vina uz to atbildeja tada gudra toni,ka zales.....nu es vinai ar tik pat gudra toni atbildeju ka nu tik daudz es saprotu ka zales,kad pajautaju kas par zalem,vina atbildeja vel gudrak,nosaucot gudro zalu nosaukumu un beigas piemitinot diez vai man tas ko esot izteicis.....nju es vinai atbildeju protams ka ne,un musu dialogs turpinajas.....es vinai jautaju kam vinas domatas,tad vina tada toni augstpratiga atbildeja ka lai apturetu asinosanu,nju es dialogu nosledzu ar to ka ar to vajadzeja ari sakt nevis 2 nakti blatot pie manas gultas.....
pienaca rits.....brokastu laiks,kur man atnesa mannas utru bez sals un cukura,bet virsu bija sviesta pikucis uzmests,un pazinoja ka man dieta....acis man bija lielas,domaju ka to vispar var est,protams brokastis man izpalika....
velak ieradas arsts ar veselu delegaciju,kad vins pienaca pie manis,nu man radas sajuta ko es vispar te daru,jo arsts nebija pat iepazinies ar manu slimibas vesturi,kapec es te vispar gulu apmeram tads jautajums,vins pie manas gultas uzturejas ne vairak ka pusotru minuti,pat neparbaudot neko nepasakot aizdevas pie nakamas slimnieces....man acis bija lielas,un kad gribeju ar vinu parunat vins vienkarsi neuzklausot aizskreja prom,jo velejos sarunat ja nekas nav briesmigs tad vienkarsi naksu uz proceduram,par cik tur pat netalu dzivoju.....bet nu diemzel man nesanaca parunat.....
diena turpinajas,ap vienpadsmitiem ienaca edienu iznesataja,vai ka vinu tur sauc un atnesa tiem kam dieta itka otras brokastis....tasite bija divas edamkarotes krejuma,kad vina man to deva es ar lielam acim jautaju ko man ar to tagad jadara un kas tie par brinumiem,vina ar tik pat lielam acim paskatijas uz manis un atbildeja,ka tas esot jaed....mani kirurgijas nodala nepartrauca parsteigt,nu tas bija igs ko ari apedu,jo pusdienas ieraugot man vispar mati celas stavus,
masinas staigaja lika sistemas,nju es jautaju masinai vai vismaz uz nakti ne mani laist majas jo omer pusgadu mazs bernins man ir...uz ko vina atbildeja,ka ne,ja velejos ta sarunat vajadzeja arstam prasit,bet es vinai atbildeju ka nu arsts pat mani neuzklausija un aizskreja,vinas atbilde vispar mani sokeja.....nju jums vajag dakterim skriet pakal....taja bridi bija mana draudzenes atnakusi un izdzirdot sadus vardus,ka pacientam jaskrien arstiem pakal,vina sacela sumu,ka rezultata ieradas 5 minusu laika dezurarsts un veica apskati un nomierinaja ka dzivibai briesmas nedraud un sanitares ,masinas peksni ari saka skraidit.....tad vienkarsi piegaju pie masinas un pret parakstu pametu kolosalo kirurgijas nodalu,jo sapratu ka jegas man tur atrasties nekadas nav.....