Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Varbūt varat palīdzēt ar saviem ieteikumiem??

Reitings 27
Reģ: 03.07.2013
Gribu uzsākt studijas Rīgā, ir varianti kādas nozares vēlētos un viss pārējais, bet problēma ir viena man ir tikai pamatizglītība, respektīvi esmu pabeigusi tikai deviņas klases, bet meklējot internetā kur studēt saskaros ar to ka lielākā daļa manis izvēlētās studijas var uzsākt tikai ar pamatizglītību 12.kl.

Pati īsti esmu vēl apjukumā, neesmu īsti precīzi pārliecināta ko vēlos, bet velk uz pasākumu organizēšanu un vadīšanu, bet noprotu ka ar deviņām klasēm netikt studijās pa šo svēru. Tad vēl doma ir sabiedriskās attiecības, lietvedība vai varbūt sekretāre... Varbūt jūs kaut ko pa šīm tēmām zināt vairāk? Varbūt varat ko pastāstīt, ieteikt skolas vai ko tādu?

Gribu saistīt savu nākotnes profesiju ar papīriem un dokumentiem, cilvēkiem, vadīšanu, radošo domāšanu, nedaudz ar kaut kādu jucekli, hausu.... kādā ofisā kur darboties un darīties, nevis visu laiku nīkt pie kompīša.

Ceru ka sapratāt man haotisko domu! :D
04.07.2013 12:02 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Cik tev ir gadu? Tas ir, 9 klases jau pabeigtas kādu laiku atpakaļ? Izvēlies kādu arodskolu, kur apgūsi vidusskolu+kādu papīrdarbu.
04.07.2013 12:04 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
var būt kaut ko līdzīgu var atrast tehnikumos? tur tu dabūsi gan profesiju, gan vidējo izglītību, ja būs vēlme, varēsi iet studēt augstskolā
04.07.2013 12:04 |

Reitings 459
Reģ: 02.11.2011
Man ir darbs ar papīriem, esmu tikai miljons kursos mācījusies tīri priekš tā ko daru tagad.
Bet reāli, tehnikumos, arodenēs taču var apgūt lietvedību, gramatvedību un darbs ar papīriem garantēts. Nedomāju, ka tehnikumi ir sliktāki par universitātēm. Un ir ideāls variants, ja ir tikai 9 klašu izglītība.
04.07.2013 12:09 |

10 gadi
Reitings 345
Reģ: 29.01.2009
Ar pamatziglītību vien nepietiks- iesākumā vajadzēs vai nu vidusskolu (vakarskolu) vai tehniku pabeigt un tālāk skatīties kaut vai koledžu virzienā, piemēram, http://www.alberta-koledza.lv/contents.php?parent=197, http://www.kulturaskoledza.lv/studiju-iespejas/studiju-programmas/10-studiju-iespejas/92-makslas-instituciju-parvaldiba u.t.t.
Un paralēli vēl meklēt iespējas kaut vai ka brīvprātīgai piedalīties dažādu pasākumu organizēšanā gan Latvijā, gan pamēģināt ko arī ārzemēs, lai būtu kāda pieredze šajā lauciņā un ieraksts CV.
04.07.2013 13:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits