Sveikas! nemaz šodien neesmu kā saulīte! esmu neizgulējusies, trūkst spēka.
ja būs karsts, saulains laiciņš ,tad plānā braukt peldēties, sauļoties.
Ko Tu darītu situācijā,ja sveša meitene klubā būtu atrubījusies?neliktos ne zinis, vai vai arī ietu klāt un mēģinātu,ko darīt? ko apsargi dara šādās situācijās? izmet ārā uz ielas,lai pati tiek galā? izsauc taksi? izsauc ātro palīdzību?
Mani pārsteidza,ka neviens neko nedarīja un nelikās ne zinis. es piegāju klāt un mēģināju uzmodināt meiteni,taču man tas neizdevās. prasīju blakus esošo palīdzību ,lai palīdz guļošo skaistuli uzmodināt, taču neizdevās. izdomāju ,ka varētu paņemt viņas mobīlo un atrast mātes, māsas nr. un piezvanīt ,lai uzzinātu adresi, iesēdinātu taksī, taču ne viņai somiņas bija, ne mobīlais. no otras puses ,ja arī būtu somiņa un ielīstu tajā iekšā,piezvanītu, tad ja kas būtu pazudis (nauda),tad atkal varētu man sanākt nepatikšanas. bija arī bail saukt apsardzi,jo esmu redzējusi kā vīriešus vienkārši paņem un izmet brutāli ārā .labāk,lai meitene siltumā, zem jumta nekā izmesta ārā. neesmu redzējusi atrubījušos meiteni un kā rīkojas apsardze tādās situācijās.vēl dīvaini šķita ,ka meitene bija tādā stāvoklī jau 1.00 .
pēc kāda laika attapos,ka varbūt vajag ātros izsaukt,taču ,tad meitene vairs tur nebija. tagad,ta kā moka sirdsapziņa ,kas ar viņu ir noticis.
vēl man ļoti nepatika,ka bija arī tādas m...,kas piegāja klāt (sākumā domāju,ka draudzenes),lai sabildētos ar meiteni. pēc tam būs varones,kuras saliks visos portālos tādas bildes.
var jau teikt-pati vainīga, taču..