Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Esmu slikta!!!

Reitings 58
Reģ: 29.01.2009
Esmu sev atzinusi, ka manās attiecībās ir izveidojusies nepatīkama situācija, par ko es esmu pelnījusi nosodījumi. Man ir draugs, jau ilgu laiku, attiecības ir bijušas kā pa kalniem un lejām, kā jau visiem. Vienu reizi dzīvē bija arī plaisa, kuru radīja viņš, iespējams bija uzradusies cita, bet visdrīzāk tās bija manas iedomas, bet posms bija sāpīgs. Tagad es vairs neesmu pārliecināta par sevi, draugu mīlu, skumstu, ilgojos, bet man ir uzradies mīļākais, ar kuru man ir kaisle, nekas vairāk, jo viņš nav mans tips, un arī es neesmu viņa meitenes tips. Reizēm pieķeru sevi pie domas, ka viņš mani izmanto (mīļākais), un ka nevēlos justies izmantotai, un ka es esmu slikta, ļoti slikta, jo mans draugs mani mīl, un gribu lai esam kopā vienmēr, bet seksuālā ziņā ir kaut kāda plaisa. Nezinu ko gribu no jums, tikai ne nosodījumu, jo tas ka ielaižos ar mīļāko ir nepieklājīgi, viņš nav manis vērts, bet es esmu līdz ausīm. Ko darīt?
03.07.2013 16:15 |

Reitings 58
Jeb, neizskaidrojamu iemeslu dēļ, nevēlos vairs seksu ar savu draugu, bet mīļākais tas ir pilnīgi savādāk.
Draugs man ir maigs, mīļš, lutina, pastrīdamies arī, mīļākais ir vēsais puisis, vienaldzīgs, rīkojas kā grib, vai man vajag tādu - NĒ, bet kaut kas pārdabisks velk.
03.07.2013 16:23 |

Reitings 58
.............
03.07.2013 16:32 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Romija diemžēl tu dari ļoti pāri savam puisim... :(

Jā vēsie puiši ir forši, bet riskē palikt pie sasistas siles. Paskaties, kas tev dzīvē ir svarīgākais - mīlestība, maigums, rūpes vai tikai bauda.

Ja baudas problēma tomēr nav fiziska tad ieteiktu pat ļoti pacensties iemīlēties savā puisī atkal un atkal un atkal.
Kopīgas izklaides, sportošana varētu palīdzēt ;) īpaši ieteiktu pasortot kopā :) jo tomēr tīri fizioloģiski mēs kā dzīvnieciņi tad pastiprināti izdalām fermentus :D ;) un savā sasvīdušajā vīrietī vari ieraudzīt ko patiesi skaistu un sexuāli pievilcīgu ;) Bet nu jebkurā gadījumā tas nav vienas dienas jautājums.

Ja dzīve būtu vienkārša tad pat necenstos tev dot padomu, jo zinu cik ļoti sāp, ja sieviete melo tam, kuru mīl un uzskata par gandrīz ideālu, bet dzenās pēc kāda cita manā gadījumā tā bija viņas pirmā lielā mīlestība un apmātība... Protams viss viņai beidzās sāpīgi un neviens nebija ieguvējs tikai radītas sāpes un izniekots laiks.
03.07.2013 16:35 |

Reitings 328
Reģ: 21.01.2013
Pag, es nesapratu: mīļākais tev uzradās tad, kad tavam draugam it kā bija cita? Vai pēc tam tu viņu atradi?
03.07.2013 16:35 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
+zaudēja mani ;)

Ja fiziska nesaderība - tad dažādojiet gūltas priekus ;) Bet esi gatava būt aktīva varbūt pat neķītra :D ;)

Ceru izdosies tik skaidrībā ar sevi.
03.07.2013 16:38 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Ja fiziska nesaderība - tad dažādojiet gūltas priekus Bet esi gatava būt aktīva varbūt pat neķītra

Man laikam vecums nāk virsū, bet sekss nudien nespēlē galveno lomu attiecībās. Tā nav neiespējamā misija - visu var labot :) Mūžu dzīvo, mūžu mācies! :)
03.07.2013 16:41 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Viens variants vareetu buut -tev ar draugu ir jaizrunaa juusu intiimaa pasaule.Taa ir loti svariiga ,lai kopdziive buutu laba.
03.07.2013 16:43 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Neticu šajā gadījumā nekādam pārdabiskam pievilkšanās spēkam! Vienkārši saņemies un izdari izvēli beidzot - draugs vai mīļākais, vai ne viens no viņiem. Savādāk šitā var sev pilnīgi pazaudēt, nomocīt un izdegt...

Attiecībā uz intīmām lietām - ir jāmāk izrunāties. Kā jau te tas tika minēts. Un arī tas, ka tomēr tā nav galvenā lieta attiecībās, tāpēc nevadies tikai pēc tā ir vai nav gultā labs.
03.07.2013 17:46 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nu jā, vai nu pārtrauc visu ar mīļāko(kaisle aizmirstās), vai turpini dubulto dzīvi, daudz variantu nav. Skaties, ko sirdsapziņa saka - ir cilvēki, kam neko nesaka.
03.07.2013 17:50 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Man ir draudzene,kurai bija mīļākais paralēli attiecībām un tomēr pēc ilgāka laika viņa saprata,ka draugs ir īstais.Skaties pati kas tev liekas svarīgāks.Draugs vai mīļākais un laiks jau rāda visu.
04.07.2013 13:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits