Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Makaroni

 
Reitings 91
Reģ: 22.05.2013
Meitenes, neesmu vispār pavārs nekāds :D Bet gribu pagatavot makaronus ar sieru :D elementāri un vienkārši, tad nu jautājums, kādu sieru labāk izvēlēties, lai būtu ļoti ņammīgi? Ko vēl var pielikt klāt šim salikumam. vispār ir kāda feina recepte, lai izveidojas kāda pasta?
03.07.2013 14:24 |
 
Reitings 91
Reģ: 22.05.2013
esmu izmisumaa, luudzu!
03.07.2013 14:27 |
 
Reitings 91
Reģ: 22.05.2013
eee?
03.07.2013 14:30 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Izvāri makaronus. Pieliec rīvētu sieru. Samaisi. :D
03.07.2013 14:32 |
 
Reitings 870
Reģ: 16.01.2013
Es parasti makaroniem klāt lieku parasti sieru,piem.Krievijas vai Holandes.
03.07.2013 14:32 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
izvāri spageti, pārlej nedaudz ar pannā uzsildītu olīvu eļļu kopā ar ķiploka daiviņu (daiviņu izmet) un pārber ar pāris ēdamkarotēm smalki rīvētu cieto parmas vai parmas tipa sieru. viss. vēl var pa virsu drusciņ samalt melnos piparus. drusciņ.
03.07.2013 14:32 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Man jau liekas, ka der jebkurš siers. Diezin vai nopirksi tieši to, kurš nekusīs.

Izvāri makaronus un pārber sieru;
Izvāri makaronus, apcep sviestā un pārber sieru;
Izvāri makaronus apcep sviestā kopā ar olas maisījumu un pārkaisi ar sieru.
03.07.2013 14:32 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Pērc kādu sieru gribi. Labi kūst tie paši Krievijas un Holandes.
Ja gribās visu tādu krēmīgāku un nebaida treknums, tad vari likt klāt arī saldo krējumu (35%).
03.07.2013 14:33 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Nu nezinu, man pliki makaroni ar sieru neasociējas ar kaut ko ņammīgu. Varbūt pamēģini kādu mērci pagatacvot, piem. carbonara ir salīdzinoši vienkārša un garšīga.
03.07.2013 14:34 |
 
Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Man iemīļota recepte ir makaroni ar kūpinātu gaļiņu(vistiņu), papriku, tomāti, mazliet tomātu mērces un kopā ar sieru.
03.07.2013 14:36 |
 
Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Ambera, uzraksti, cik daudz un kad kur ko liek.
03.07.2013 14:38 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man patīk tā:
Novāru makaronus, pēc tam uzlieku uz pannas, smalki sagriežu mocarella sieru un ķiršu tomātiņus, visu sacepju, pieleju saldo čili mērci :)
03.07.2013 14:38 |
 
Reitings 91
Reģ: 22.05.2013
ambera, siikaak pastaasti :)
03.07.2013 14:38 |
 
10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Es peerku jau sariiveeto sieru. Reizeem veel pielieku klaat tunci savaa sulaa un kecupu.
03.07.2013 14:44 |
 
Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Izvāra makaronus, tikmēr uz pannas sacep gaļiņu ar papriku (lieku kopā cepties) kad apcepies pievienoju sagrieztus tomātus, tad mazliet pasildu vēl tad lieku kopā ar makaroniem samaisu pievienoju mazliet tomātu mērci un sieru visu kārtīgi samaisa un labu appetīti. To tomātu mērci var izmantot un arī nē. Ir arī garšīgi bez tomātu mērces.

Par daudzumiem tas atkarīgs cik cilvēkiem gatavo. Šī recepte nāk no viena šefpavāra Rīgā.

Pašai sakārojās šovakar vakariņās :D
03.07.2013 14:49 |
 
Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Reizēm taisu pēc receptes no viena raidījuma par Gorgonzolas siera ražošanu, bet nu īsta kaloriju bumba:
sviestā (raidījumā uzsvēra tieši sviestu nevis olīveļļu) apcep pāris spiestas ķiploku daiviņas, pielej saldo krējumu un pievieno gorgonzolas sieru (var izmantot arī kādu citu zilo sieru), kad tas izkusis mērcē ieber vārītus penne rigate (šajā mērcē tiešām labāk šos nekā kādas spirāles), nedaudz vēl pakarsē un liek šķīvjos, pārkaisa ar parmezānu.
03.07.2013 15:58 |
 
Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Ieteiktu pamēģināt sieru gouda. Līdz šim neesmu atradusi labāku. Izkūst ātri, ir mīksts un ļoooti garšīgs.
06.07.2013 22:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!