Esmu izlēmusi par labu audiovizuālo mediju mākslai (bakalaura studijas) un viena no augstskolām, kas to piedāvā studēt ir RISEBA. Atsauksmes gan internetā, gan no paziņām par pašu skolu dzirdētas labas un skatoties mājaslapu pati fakultāte arī izskatās tīri tā neko.
Tas, kas mani uztrauc ir pati iestāšanās. Iestājpārbaudījuma nolikumā teikts, ka jāraksta eseja par vienu no 5 piedāvātajām tēmām. Nedaudz zemāk minēts, ka iestājoties var iesniegt arī savu radošo darbu portfolio un radošo CV.
Tad nu man ir radušies daži jautājumi par to kā tur īsti ir ar to portfolio - tas ir domāts cilvēkiem, kuri nāk ar kaut kādu nebūt pieredzes bagāžu mediju jomā vai arī es tur varu likt savus labākos amatiera/hobijista darbus un cerēt uz to labāko? Tāpat arī CV - vai tas ir domāts, lai minētu piedalīšanos dažādos radošos projektos vai arī tur var ierakstīt, ka es esmu, teiksim, beigusi mākslas vai mūzikas skolu vai ko tamlīdzīgu?
Vēl pēdējais jautājums: kāda vispār ir iespējamība šajā programmā tikt? Esmu dzirdējusi, ka konkurence esot diezgan liela.
Paldies jau iepriekš, ja kāda izpalīdzēs ar atbildi! ;D