Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mākleri

Reitings 43
Reģ: 16.06.2012
Ko dara mākleris? Par ko man viņam jāmaksā tāda summa?
Gan jau kāda arī ir saskārusies ar šo problēmu, varbūt kāda pati ar to nodarbojas un varēs atbildēt.
Ok vēl, ja dzīvokli pārdod, tur noteikti ir dažādi juridiski jautājumi, papīri, sarežģījumi - tad noder cilvēks, kas to pārzin un ikdienā ar to nodarbojas.
Bet priekš kam man mākleri, ja vēlos īrēt dzīvokli? Piemērs no pagājušajām brīvdienām - atradu dzīvokļa sludinājumu internetā, 120 ls mēnesī, sazvanīju uzrādīto numuru, protams, mākleris. Viņš pats parādīt dzīvokli nevar, parādīšot tas cilvēks, kas tur vēl nedēļu dzīvos. "Un rēķinieties ar to, ka ievācoties jums būs jāiemaksā par pimo un pēdējo mēnesi + 80 lati manai firmai" Par ko? Kam man māklera pakalpojumi, ja es gribu īrēt dzīvokli uz gadiņu-diviem, varu parakstīt visparastāko līgumu ar saimnieku un mierīgi maksāt savus simts latiņus mēnesī?
Vai arī šodien vēl - vairāki smuki dzīvoklīši par pieņemamu cenu, visiem vienāds numurs uzrādīts, vēl pat saglabājies manā zvanu vēsturē un uzreiz uzrādās... Tomēr piezvanīju, jo dzīvokļi pēc sludinājumā dotās informācijas apmierina un kārdina - un ko viņi man saka "Atnāciet uz ofisu, parunāsimies, apskatīsities visu..." Nu bet bāc, tā taču arī vēl ir lieka braukāšana....
02.07.2013 16:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits