Meitenes, vakar ieraudzīgu šo našķi Rimi, man likās, ka diezgan pateicīgs sastāvs(nu daudz maz salīdzinot ar citiem jogurtiem), pagaršojusi pati gan vēl neesmu! Ir kāda jau nobaudījusi un ko sakat par sastāvu?
fcuk, padaudz ogh un droshi vien,ka cukurs ar..tad jau labak njem fat free griekju jogurtu un iejauc iekshaa kaut ko,kas garsho-ogas,rieksti utt un bus labak :) vismaz Es taa daru un neperku kjimiskos jogurtus,lai arii 0 fat .. izvairos no nevajadzigaam ogh un cukura ;)
Man šodien rijamais... apēdu vakardien izdomāto mix - rīsi+brokoļi+vistas fileja. Tādu palielu porciju.. vēl vakar krāmēju un domāju - droši vien visu neapēdīšu. Ha! Kā tad, apēdu un tagad gaidu launagu :D
haaah, šitas man atgādinaja... Aigāju uz Gulbi, bet tur
:D :D :D ++++ Gulbis man sekos visu muuzhu :D
a Es domaju,ko lai eed pusdienaas..jauztaisa kaut kas no nekaa :D :D :D baigi pa galvu maljaas plaanaas pankukas ar biezpiena pildijumu..bet vai vajag :D :D :D
aloe, te tulit visaam saaksies rijamies :D jo daudzaam naak meneshreizes :D vismaz taa bij pagajusho menesi,jo man sakrita periods ar daudzaam sheit :D
Man launagā būs spinātu,ābolu, paprikas un ananāsu mērce salāti, būs labi, cerams. Pusdienās bija liellopa maltā gaļa ar pupiņām un desertā šokolāde 15g :)
Suška jeb žāvēšanās, kad fitnesisti/bodybuilderi(parasti) sev dzen nost tauku slāni, lai izceltu muskuļu rejlefu un ievēro ļoti stingru diētu, kur parsvarā ir tikai OB un dārzeņi kkādi, maz tauku un OH. Nu principā surli ēdienkarte pirms viņa sāka ēst putru brokastīs :D
buuuuu, runājot par plānajām pankūkām.... es te taisīju vienu vakaru tās slavētās olas-banāna pankūkas (cepu kokosriekstu eļļā). Man ļoti garšoja! Un atkarībā no konsistences var uztaisīt kaut ko ļoooti līdzīgu plānajām pankūkām (īpaši, ja vēl pielej pienu. Es pielēju PS :D). Draugam arī ļoti garšoja, vairāk nekā rīsu miltu pankūkas viennozīmīgi. Un kokosriekstu eļļa deva burvīgu piegaršu viņām :)