Sveikas! :)
Jums te tāds mazais bariņš nedaudz izveidojies, jūtu, ka vispirms ar sevi jāiepazīstina :D
Ja rakstu šajā diskusijā - laikam skaidrs, kādas rekonstrukcijas ieplānotas veikt ar svaru, apģērba izmēru un apkārtmēriem tuvākajā nākotnē. :)
Principā visas lietas ir zināmas - nepieciešais kcal daudzums, OBV, OH un tauku nepieciešamās attiecības un tā tālāk un tā joprojām. Pietrūkst eleganta izpildījuma :)
Esmu 171 cm un 62 kg. Īsais tievēšanas CV - aptuveni šādā svarā biju pirms 4 gadiem, kaut kā pilnīgi tas neapmierina. Ar smagiem kauliem aizbildināties nevaru, tāpēc pie šāda svara esmu tāda diez gan mīkstiņa, ne liela vai resna. Tātad 4 gadus senajā pagātnē tas tik ļoti piegriezās, ka pieturējos pie ļooti drastiska ēšanas stila, nesportoju, bet nu principā arī neēdu (norakstu uz totālu jaunības stulbumu). Tādā veidā nokritos svarā līdz pat 51 kg, kad sapratu - vūpsī deizī, tas jau vairāk nav normāli. Bet nu pa kādiem 2 gadiem esmu ieguvusi svaru atpakaļ, pozitīvi tas, ka ne sabojātas vielmaiņas dēļ, bet vienkārši zinu, ka ir par daudz ēsts.
Pēc ķermeņa esmu tāds pusbumbieris, pussmilšu pulkstenis. Kad slaidāka - vairāk smilšu pulkstenis, kad apaļāka - viss krājas uz kājām un gurniem. Pozitīvi, ka tievējot arī no turienes nāk nost.
Ar ēšanu ir viena lieta - varu visu darīt smuki, ar baigo prieku un entuziasmu ēst pareizi, visu skaitīt līdz sīkumiem un tad ir - babamz! un totāls norāviens uz vairākām dienām, kuru laikā ir atpakaļ viss, kas tika smuki mēģināts dabūt nost.
Gribu iemācīties sakarīgi ēst ilglaicīgi - nebadojoties vai nepārēdoties. Kā arī pieplusot savai dzīvei sportu. Pagaidām vingroju mājas apstākļos, kas noteikti nav visproduktīvākais variants, bet pašlaik noteikti ērtākais. Ceru, ka iepatiksies vakaros sevi "pamocīt" un sākšu padomāt nopietnāk par šo autājumu.
Zinu, ka resna neesmu, bet ideālajā variantā arī nē - pašai laikam visērtāk ir ar kādiem 54 kg, bet nevarētu teikt, ka esmu ieciklējusies uz tieši to skaitli.
Un par šodienas ēšanu - laba diena nebija :D Tāpēc ceru, ka pēc šī komentāra būs vismaz apzinīgs vakars :)