CrazyMonday, uuuuuu..saturies :D :D :D taadaa pashaa maiziitee,tikai UK razhojuma, ir iekshaa tieshi 385ccal un 25g tauki!!!!!!!..nezinu vai bij veerts Tev taadu eest :D
surli, nē, foxīša dziesma man skan pēc treniņa, kad svarus liek nost, ieslidīšanās man ir ar Kelly Clarkson, laikam trenere samīlējusies tajā dziesmā, jo kuro mēnesi jau nemaina, programma mainās, tā 1 dziesma paliek! :D
CrazyMonday, Es Tev ieteiktu lietot labaak pilngraudu auzu paarslas...ir arii aatri vaaraamaas,aplej vnk ar karstu udeni un eed, nevis taas ,ko piemineji otraa diskusijaa..tur tomer iekshaa ir nevajadzigs cukurs un nav tik pilnvertiga kaa auzas;)
es shodien izmeklejos pa pus Londonu biezpienu :( nevienaa polju bodee nav...4dienaas pieveduma diena un 4dienas pecpusdienaa jau izbeidzies...tiesham nevar pasutit vairak,lai pietiek nedeljai :D man pilnigi kjermenis brec pec biezpiena :( nacas pirkt kaut kaadu britu razhojumu,kas ir tikai njirgaashanas par vaardu biezpiens :D
Lec vilcienā un brauc uz Harlow (40min brauciens :) ). Mums te visos veikalos pēc kārtas ir (1 poļu, 1 lietuviešu, 1 international). Asdā poļu plauktā taču arī ir.