aloe - vajag, vajag.
To jau patiesībā sen zinu, skriešanas nodarbībās, kad trenere lika uzstādīt rādītājus, tad tas tikai apstiprinājās.
Kājas jāmet atpakaļ augstāk un jāceļ uz priekšu augstāk, tad vieglāk pārvarēt to līmeni, kas uzlikts, līdz pierod pēda un zemikra muskuļi. Pēctam jau nejūt.
Visu diskusiju pārlasīt būtu nereāli,tādēļ vaicāšu,ko jūs sakat par kartupeļu ēšanu-tvaicētu,vārītu,sautētu?Ļoti bieži saskaros ar tik dažādiem viedokļiem,tādēļ gribu zināt kā tad tur īsti ir :D
kendija, kartupeļos ir samērā maz kcal - ap 70 ("labi"), bet daudz cietes ("slikti").
Ēst jau vari, ja iekļaujās kopējā kcal summā.
Es šobrīd ēdu. Bet periodā, kad izslēdzu no ēdienkartes, bija lieliski rezultāti.
Nē, neliku slīpumu, upsī.. :( :D Bail pat mēģināt, bet nu neizskatās arī, ka sanāks skriet šodien, jo darbu beigšu kā mirstīgie un man nepatīk iet uz sporta klubu pēc 17.00 - tad visi būs salasījušies..
Kāpēc skriešana dabā nav pa tukšo tādā gadījumā, ja skrien piem. pa stadionu vai līdzenu vietu? Kāpēc par to neraksta vairāk, kāpēc, kāpēc..tik daudz jautājumu :D Labi, ka man vēl tikai 2. nedēļa iet ar skriešanu, laicīgi varu izlabot savu kļūdu(?)
Šodien ar vīru sanācā tāda filozofiska saruna par kompleksiem. Vīra unikālais risinājums, kā tikt galā ar kompleksiem- vnk NEKOMPLEKSOT:D Jap, tieši tik vienkārš risinājums!!! Mans vīrs ir ģēnijs!!!! Ak dies, kā es ar viņu lepojos (l)
vot, man arī reizēm paliek garlaicīgi. Spēks ir, bet nu.. garlaicīgi. Varbūt skrienot dabā manas domas mainītos.
Es skrienu TIKAI dabā, un neskatoties uz to, ka jau vairāk kā 10 gadus esmu skriešanas fane, arī mani reizēm piemeklē garlaicība. Un kad tā uznāk, es:
1) pamaini playlistu iekš savu mp3 pleijeri (bieži vien tur atgriežas vecie labie musicinstructors, supersoniki u.t.t. pie tiem vecajiem gabaliem kaut kā jautrāk skriet).
2) pamainu maršrutu (ar šo ir grūtāk, jo pilsētas centrā nav nemaz tik daudz variantu kur skriet, lai izvairītos no lielas burzmas un pārlieku daudz luksaforiem).
Surli_murli, es skatījos. Diezgan interesants. Pirms tam pa retai rezei skatījos pa mtv, bet tagad foršāk, jo tulkots uz latviešu valodu :) Meitene izskatījās tiešām ļoti labi!
Starp citu, skatījāties vakar kāda jauno raidījumu MANS RESNAIS STĀSTS?
Jā, skatījos. Bet es biju šokā par viņas vēderu "Pēc" :( bet nu malacis, cik tur tajās 111 dienās laikam nometa 40kg.
Tomēr es atkal un atkal priecājos, ka uz sporta klubu eju ar prieku. Nemūžam negribētu tā piespiest sevi caur asarām kaut ko darīt.
Tad tā arī vajadzēja teikt, aizvietot skriešanu nevis kardio, jo jā, tu pareizi pati uzskati - arī pastaigas raitā solī IR kardio un aizstāj skriešanu savā veidā. :)