Labrīt!
Neesmu te bijusi kādu laiciņu, darbi daudz bija un citas aktivitātes, skatos daudz esat sarakstījušas. Visu pat izlasīt nevaru, pēdējās lapas palasīju. Es savu draugu strostēju, jo šis svētku laikā pieņēmās no 80 uz 85kg, man tas liekas par traku. Dažās dienās par 5kg pieņemties. Viņam viss nostājas uz vēdera un tas uzreiz ir redzams, kājas gan smukiņas kā vienmēr :D Jā, bet vīrieši tā neiespringst ar to svaru un izskatu vispār, nākas viņu par to pazāģēt nedaudz. Ne tikai svara ziņā. Manējam pusgari mati un tādi biezi un pūkaini, tad es visu laiku piesienos lai paņem taisnotāju, jo tad uzreiz es ģībstu, skatoties uz viņu, kad iztaisno matus. Tad vēl ar uzaču raustīšanu piesienos, ar manikīru, taisu viņam. Un ar apģērbu arī, protams. Manējam nepatīk pa veikaliem staigāt un ir vienmēr gatavs pirmo, ko uzmēra, nopirkt, bet es vienmēr gribu izstaigāt visus veikalus lielveikalā, vai pat vēl aizbraukt uz citu lielveikalu.
Kā jūsu vīriešiem ar apģērbu, manikīru, matiem, uzacīm utt. veicas? :) Un kāds vīrietim ir tas optimālais svars? Augums mīnus 100?
Tagad par manu tievēšanu. Nav tik labi, kā biju sacerējusies. Uzturs pieklibo, nevaru atteikties no našķiem, Radisson CF esmu vīlusies. Un pēc stundas spēka treniņa varu noskriet knapi 20 min, agrāko 40 min vietā :( Zinu, ka jāsaņemās un jāturpina, abonaments nopirkts kā nekā par 40ls. 3 dienas pēc kārtas bijām, vakar izlaidām, jo draugam slikti bija, bet šovakar gan jau ka iesim atkal. Ceru, ka man arī pienāks atkal diena, kad tikšu ar ēšanu galā un arī sports sagādās baudu, jo pašlaik kaut kā viss notiek ar piespiešanos, agrāk, atceros, ka nevarēju sagaidīt treniņu, bet tagad tā nav, laikam tāpēc, ka nesanāk tik labi un neesmu vairs tik sportiska un slaida.