Bet, ja visu laiku jautā: "Kas ir kardio slodze"? Kad labāk ēst OB vai OH? Vai arī uzraksta: "Šorīt apēdu vārītu olu, pusdienās zupu un vakariņās kartupeļus ar gaļu. Vai mana ēdienkarte ir ok? " Nemaz nerunāsim par mūžīgajiem jautājumiem, vai svaru var nomest bez sporta un kā lai dabon nost riepu, ja kājas ir slaidas. Nu tā, bieži vien tiek maltas un jautātas lietas, kas katram būtu jāzina, vai arī vienkārši par to jau ir runāts n-tās reizes, es to visu zināju jau tad, kad vēl pat netievēju.
Ohh, vai tiešām? :D Jā, bet nu visi kaut kur sāk, piekrītu, ka tie jautājumi var nereāli apnikt, bet es nespēju ļaut tiem cilvēkiem turpināt ēst kāpostu zupu un vienu maizes šķēli dienā..atceros sevi, kad VISPĀR neko nezināju, bet nu man kaut kā baigi patika lasīt un es tiešām izgāju info kalniem cauri.
kampanella - man mērķis īsti nav cipars, tas ir tā - for fun, reāli mani mērķi ir saistīti ar fitnesu tieši tik daudz, cik man tam būs laika(jo vēl jau ir arī pamatdarbs.) Kad būšu sasniegusi kaut ko, noteikti padalīšos. Pirmkārt jau slaidākas kājas viennozīmīgi, nost to peļu vēderu, stingrākas rokas, izteiktāku reljefu rokām cik nu tas ir reāli ar tādu ēšanu, daaaudz vairāk spēka, gribu līdz vasarai pumpēties kā mīļā, skriet, darboties ar lielākiem svariem un vēl, un vēl.