TIEVĒTĀJAS II

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Turpinam tievēt. Jauna disksuija, iespējams dos jaunu sparu tievēt. Kādai :D
Nākam, dalamies, tievējam.
02.07.2013 11:13 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Čau!
Jūtos, kā bijusi atvaļinājumā no šejienes. Bet apzinos, ka nekur atgriešanās nespruks (tāpat, kā uz darbu 6.janvārī būs jāiet) un drīz vien atkal jāmetās iekšā.
Pagaidām es "mērķtiecīgi" sagatavaju briesmīgāko izejas pozīciju, lai būtu baaaigie rezultāti :D
Intensīvāku padarīšanu sākšu drošvien ar to 6.01 vai nākamajā nedēļā, jāskatās būs pēc apstākļiem.

Lāsma, oh ciklēšanas laikā OB dienās man ēdienreizes veidoja biezpiens (ar gurķiem, tomātiem vai sēkliņām) bezpiedevu jogurts, zivis, gaļa gatavota pamatā cepeškrāsnī, lapu salāti
OH dienās brokastīs ēdu auzu pārslu putru, ko citās dienās nelietoju.

Vēl bieži bija arī dārzeņu sautējumi bez kartupeļiem.

Visā periodā vispār izslēdzu kartupeļus un maizi, kas parasti bija neizbēgamas sastāvdaļas.
28.12.2013 12:33 |

Reitings 748
Reģ: 25.06.2009
Es kā zaķis graužu kāpostu. Draugs iepriecināja- neesot darbā, ko darīt, brauks drīz mājās un tad uz treniņu :) Pusdienās gatavošu, ja nemaldos, Čāčas ieteiktos vistas filejas plācenīšus. Ceru,ka sanāks, jo esmu iedomājusies, ka būs ļoti garrrrdi :)
28.12.2013 12:33 |

Reitings 437
Reģ: 24.08.2012
womankind- maize nav pieļaujama pat rupjā vai kliju/sēklu?
Kartupeļu mīļotāja nekad neesmu bijusi, to izslēgšanu nejutīšu vispār, jo garšo tikai vasaras sākumā jaunie ar miziņu un biezpienu, citās sezonās tos ēdu labi ja reizi mēnesī, kad pati negatavoju :D
28.12.2013 12:39 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
28.12.2013 12:51 |

Reitings 437
Reģ: 24.08.2012
čāča - izskatās interesanti, žēl ka tur vairāk pa skype, neizmantoju skpye ;D
28.12.2013 12:57 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Eu, zaķi, jūs vēl bišķi izvilloties un nagus izlaist arī vecajā gadā paspējāt, ne tikai notievēt - tas labi! :D
Vakar pēc, šķiet, trīs gaismas gadu pārtraukuma aizvilkos līdz zālei. Ir jau man kauns teikt, ko tieši es tur darīju, bet nu labi, neizliksimies labāki nekā esam - spēlēju badmintonu. :D Šodien roka kā Kongam uzkačāta, bet ja nopietni, diezgan sāp - laikam sparīgi vakar vicināju raketi. Prieks, ka totāli ierūsējusi vēl neesmu.
Man ir milllzu sportiskie&veselīgie plāni, kas jāsāk realizēt ne vēlāk kā ar 02.01.2014. un šobrīd arī iedvesma ir dubultporcijā, tikai tā jānoturas.

Svari rāda, ka manās vārgumdienās vīruss 2kg apēdis. Droši vien tie nav pareizie 2kg, ūdens un tā, bet man kā optimistei liekas, ka vaigi ir mazāki. Abos stāvos. :D

Turam buru!
28.12.2013 12:57 |

Reitings 416
Reģ: 25.12.2013
jums jau te sāk parādīties kkādi ēšanas traucējumi. izslēdzat veselas pārtikas produktu grupas, ka tik neieēst šokolādi, grēkošana utt.
28.12.2013 13:12 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Sveikas!

Šorīt piespiedu sev ēst brokastis. Mēģināšu pierast pie tā. Bija 2 rudzu maizītes ar aknu pastēti. Vēlāk būs zivs, ko draugs vakar pagatavoja, šodien paņēmu līdzi.
Vakar vakarā nopirkām biļetes tusiņam Jaungadā, sapņos un kokteiļos, jāsāk nopietni tievēt. Plusā vēl tērpam jābūt tievētāju nīstākajā krāsā - baltā :D

No vienas puses saprotu aloe, ka negribas savā mājā laist svešiniekus, no otras puses nav īsti forši tā visu te apspriest publiski un mūs, pārējās, meitenes neaicināt. Tādas lietas tad jāapspriež privāti. Atceros, kad tā pati Lancaster rīkoja ballīti, tas viss bija tik pozitīvi un viņa aicināja ikvienu, es vēl arī nodomāju, vai nav bail laist svešiniekus savā mājā, bet nu tomēr galīgi stulbi no malas lasīt, ka dažas meitenes rīko ballīti , uz kuru citām nav iespējams ierasties, kaut gan arī varbūt gribētos. Ja pašas esat tur trijatā sadraudzējušās, tad nedomāju, ka tas ir baigi grūti visus ballites plānus apspriest privāti un nevajag to tad saukt par cosmo tievētāju ballīti un diskriminēt pārējās.
Par kleitu mērīšanu un to apspriešanu gan man nav nekādu pretenziju :)
28.12.2013 13:12 |

Reitings 492
Reģ: 05.07.2013
čāča

es izmantoju Noom Coach aplikāciju. tur protams piedāvā vēl daudz un dažādas.
28.12.2013 13:44 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
viņa, ir, ir atļauta maize. Pa lielam tur daudz ko var atļauties, viss ir rēķināšanā. Es aprakstīju savu pieredzi, manā gadījumā maizes un kartupeļu vispār izslēgšana jau bija uzvara un panākumu garants.
Un iepriekš lietoju tikai Ķelmēnu rupjmaizi, tā pat nebija bulku un baltmaižu atmešana
28.12.2013 14:17 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Par ballīti, tām, kas drusku sajutušās upura lomā - viss taču tika pateikts, aicinātas jau no sākuma bija VISAS un ir, no kā izriet, ka pasākums risināsies NE pie aloe, viss. Basta, lieta skaidra - tātadt nāks visas, kas vēlas un tā vienmēr ir bijis, tas, ko jūs tur interpretējat, lai būtu, ko parunāt un pabubināt, tas ir cits stāsts.

Viņa - Par OH ciklēšana, OB dienās ēdu visu ko - zivis, liellopou va citu gaļu, biezpienu, grieķu jogurtu(tā ir arī atbilde par biezpienu - ēdu to kopā ar jogurtu, klāt jau minētais kakao un saldinātājs.) Piena spēku vēl var dzert, olas, siers. Galvenais jau ir OH, OB proporcija, produkti - tava izvēle. Maizi var ēst, kartuepļus arī, man īpaši garšo batātes. Galvenais tiešām paskaiti līdzi visiem makrosiem - cik kcal, OB, OH, taukus nemaini. (nu man tā ir, kādam noteikti vajag izslēgt konkrētos produktus, katram sava formula :) )

Šodien 1h pumpi un 35min skrējiens. Pēc treniņa proteīns, tad vistas fileja ar tomātiem un marinētiem gurķiem.
28.12.2013 14:26 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Apsveicu Pride ar nomestajiem kg :):) Es pēc jaungada gribu redzēt 5 kā sākuma skaitli.
28.12.2013 14:29 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Par sevi varu teikt, ka te ienāku vairāk pašdisciplīnai, nevis lai lasītu par citu meiteņu savstarpējām attiecībām, tāpēc man te sarakstītais netraucē. Uz ballīti, ja tāda notiks, netaisos ierasties, jo šajā forumā gribu saglabāt anonimitāti un jaunas draudzenes nemeklēju.
Par tēmu - Ziemassvētki ievilkās, tikai šodien atsākšu vingrošanu. Ar ēšanu viss bija bumbās, ja neskaita saldumus, kuri beigās tika sadāvināti vesela kaudze. Jo ātrāk apēdīs, jo labāk :D
Šodien ēdamajā būs cepenē cepti vistu šķiņķīši un tomāti, gurķi, paprika. Mērīšos un svēršos tikai pēc jaunā gada.
28.12.2013 14:51 |

Reitings 4320
Ja jau tā izlēmāt, ka aicināsiet visas tievētājas un tad tas nenotiks pie aloe, tad to arī vajadzēja te uzreiz uzrakstīt. Neviens jau netēlo upuri, es domāju, jums pašām nebūtu patīkami, ja aktīvi piedalītos diskusijā un sākumā, kad tiek runāts par ballīti, tad saka, ka visi, kas gribēs, varēs iet, bet beigās vēl tik nesmuki sākt apspriest te , ka taisīsiet "slēgto ballīti".
Un tādā gadījumā aloe arī diezgan neprecīzi izteicās, jo viņa nevienā vietā neminēja, ka ballīte pie viņas nenotiks, bet tieši pretēji - pēc viņas komentāra varēja noprast, ka ballītis notiks, bet tikai ar tām, ar ko viņa dzīvē satiekas.
28.12.2013 15:02 |

10 gadi
Reitings 2152
_paris, mīļš paldies! :) :) Nav jau īsti apsveikuma cienīgs sasniegums, bet arī mazs solis uz priekšu tomēr ir solis uz priekšu.
Tu esi zvērs! Atceros Tevi vēl no senākām diskusijām, kurās stāstīji par veco sevi. Varu tikai iztēloties, cik forši ir paskatīties atpakaļ un saprast, ko jau esi paveikusi. Cik sapratu, surli arī ir baigo darbu ar sevi paveikusi.

Tikai līdz tam 5niekam tiekot neuzpūties un paliec tikpat forša! :D Super! (l)
28.12.2013 15:05 |

Reitings 4320
Ak, jā, pirmīt aizmirsu uzrakstīt, ka piekrītu arī tam, ka te iefiltrēties jauniņajām ir diezgan grūti. Jo tiešām reizēm ir tādas privātākas tās sarunas. Par to tiešām jāuzslavē paris, ka viņa vienīgā cenšās visiem atbildēt. Bet es arī saprotu, ka ne visām ir laiks atbildēt. Es kādreiz tikai palasos, un man nav laiks komentēt , kaut gan bieži vien lasot te jautājumus no jauniņajām, varētu kaut ko arī atbildēt, bet man vienkārši nav tam laiks. Tāpat es ļoti atvainojos uzreiz arī tām daudzajām, kas man rakstīja privāti, ka es neatbildēju. Sākumā atbildēju, bet beigās jau sapratu, ka man nav tas laiks un arī vēlme visu laiku malt vienu un to pašu, neesmu laikam tik pacietīga kā paris, lai visu laiku stāstītu lietas, kas , manuprāt, tomēr katram pašam būtu jāzina. Ok, es nerunāju par tādām specifiskākām lietām, bet tās elementārās - par OB, OH, uztru, sportu, kaloriju deficītu, kardio slodzi utt.
28.12.2013 15:09 |

Reitings 4320
paris, līdz cik kg tad gribi tikt? :)
28.12.2013 15:10 |

10 gadi
Reitings 2152
kampanella, vienmēr būs kāds, kuram, Tavuprāt, elementārās lietas būs jaunums un atklājums. Jā, bieži ir situācijas, kad mēs (jā, jā, arī es, arī Tu) varētu padarbināt Googli un uzzināt neskaidro tur, tā vietā, lai jautātu te, bet šīs diskusijas būtība jau ir dalīties viedokļos, sasniegumos un informācijā, kurai piekabināta sava pieredze. Un kas ir noderīgāk un iedvesmojošāk - kaut kāda teorija lapā vai reāla (nu puslīdz) cilvēka stāstītais? Turklāt te ir meitenes, kurās ar sajūsmu, interesi un apbrīnu var paklausīties. :)

Īsāk sakot, mandomāt - štrunts par ballīti, galvenais, lai svari rāda mīnusus, jo tieši tas ir lielais, svarīgais pamatiemesls (vismaz man), kāpēc te kāda vispār kaut ko iečabina. :)
28.12.2013 15:25 |

Reitings 492
Reģ: 05.07.2013
pusdienās uztaisīju dārzeņu biezzupu. izcīnījos arī ar savu vēlmi pēc otras porcijas, jo bija tik ļoti, ļoti garšīga :D un sagaidīju pilna punča sajūtu. viss kārtībā. :)
28.12.2013 15:28 |

Reitings 4320
pride, tur jau arī ir atšķirības. Viens ir kad pajautā: "Pastāsti, kā tu nometi svaru, gribu dzirdēt tavu pieredzi un iegūt sev motivāciju". To es saprotu. Vai arī jautā tādas dziļākas lietas, ne tik virspusējas un visiem labi zināmas. Bet, ja visu laiku jautā: "Kas ir kardio slodze"? Kad labāk ēst OB vai OH? Vai arī uzraksta: "Šorīt apēdu vārītu olu, pusdienās zupu un vakariņās kartupeļus ar gaļu. Vai mana ēdienkarte ir ok? " :D Nemaz nerunāsim par mūžīgajiem jautājumiem, vai svaru var nomest bez sporta un kā lai dabon nost riepu, ja kājas ir slaidas. Nu tā, bieži vien tiek maltas un jautātas lietas, kas katram būtu jāzina, vai arī vienkārši par to jau ir runāts n-tās reizes, es to visu zināju jau tad, kad vēl pat netievēju.
28.12.2013 15:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)