Čau! Brīvdienās nesanāca te pagorīties, visu laiku jāēd bija :D ok, nebija jau tik traki. It kā neēdu baigi daudz, bet tās smagās lietas radīja man pretīgas sajūtas, tādu smagumu. 24tajā ēdu zirņus, tik ņammīgi bija, vēl šo to, 25tajā pie drauga vecākiem saēdos rosolu, pīrāgus, piparkūkas un vēl daudz ko, arī siera kūku, ko pati gatavoju un sanāca laba, un tad 26tajā man bija tik slikti, ka līdz 17 neko ieēst nevarēju, nobesīja, ka drauga mamma visu laiku vēl piesējās lai kaut ko uzēd, bāc, kas tas ir ar tiem cilvēkiem, kas nesaprot, ka negrib vai nevar ieēst , bet gandrīz ar varu spiež. Dusma. Tad nu vakar vakarā, kad ciemojāmies pie manas mammas, palūdzu viņai pagatavot vieglos zaļos salātus vakariņās, ar truša gaļu. Šodien jūtos atkal normāli. Kopumā nav tik traki, protams, svars plusiņā, bet nu gan jau nodzīšu. Es tomēr ceru, ka saņemšos un ar janvāri sportošu, jo bez sportošanas man kaut kā nekas baigi uz leju nekust ar visām 1200-1400kcal dienā :( Reāli svars uz vietas stāv.
Blēra, es arī gaidīju, bet protams, nekā nebija. Turamies kopā. Gan jau pienāks arī mūsu diena. Vispār šodien man par to pat vienalga, jo ar draugu super attiecības , viss tā uzlabojies un svētki kopā bija fantastiski, tāpēc centīšos neiespringt uz bildinājumu, kā būs tā būs :)