Čau, droši,ka visām brīvs, bet man darba diena, tāpēc esmu augšā un viss rit pilnā sparā.
bon bon, nu tev jāizvēŗtē prioritātes, budžets. Es nezinu cik tev ir atvēlēts naudiņas mēnesī pārtikai. Bet es varu teikt tā, tagad man nav jāskaita, bet bija laiks, kad man bija 40ls uz mēnesi, ko ēst, ne vairāk, ne mazāk. Man bija maza alga, bet es tāpat pirku abonamentu uz sporta klubu, tad nu pāri nekas nebija, bet man bija liela apņemšanās. Gan jau tev tas budžets ir lielāks par 40ls. ;)
Ja tev ir slinkums, baidies, ka negaršos, tas nozīmē, ka tu vienkārši negribi neko darīt. Neapvainojies, bet tā ir..Ja mēs, cilvēki, kaut ko no sirds gribam, vienkārši darām.
Par maltītēm, tu vari paskatīties www.edunsporto.lv, tur daudz receptes. Es piem. šodien ēdu auzu pārslas(kas nemaksā NEKO), pusdienās būs vistas fileja ar papriku, launagā grieķu jogurts, biezpiens, tuncis ar maizi, rieksti - kaut kas tādā stilā un vakariņās izdzeršu proteīna kokteili vai iepriekš tas bija Piena spēks. Es nedomāju, ka tev jāatsakās no kartupeļiem, bet tu vari eksperimentēt, pamēģini batātes(saldo kartupeli), ļoti garšīgs, ēd zivis u.t.t. Problēmas ir tikai mūsu galvās. :)