TIEVĒTĀJAS II

 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Turpinam tievēt. Jauna disksuija, iespējams dos jaunu sparu tievēt. Kādai :D
Nākam, dalamies, tievējam.
02.07.2013 11:13 |
 
Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
paris, kā tu gatavo liellopu? laikam diezgan ilgi jāgatavo... draugs ir salielījies, ka nereāli garšīgi prot pagatavot liellopu, bet vēl ne reizi nav gatavojis. :D:D

Un par tiem saldumiem, kā kampanella saka, ka nevar atteikties, kad draugs atnes ...
Man gandrīz pus gadu draugs nesa mājas visu laiku saldumus, īpaši tortes, veda uz picērijām, restorāniem, utt, nezinu, kas par ēšanas periodu viņam bija uznācis ( kaut arī nodarbojas ar fitnesu, ir veselīga dzīvesveida piekritējs), bija norāvies normāli.. :D Man arī bija grūti, jo kārojās to tortes gabaliņu vai čipšus, braucām arī uz maķīti .. bet es centos visu ar mēru, ja baigi gribējās, apēdu mazu gabaliņu tortes, maķītī ēdu cēzara salātus (bez mērces), kafejnīcās arī pasūtīju kaut ko veselīgāku... ja grib, tad var atteikties no tā visa!
Jāmēģina pamazām.. ja ļoti gribas, apēd kaut vai mazu gabaliņu picas, un tā iemācīsies sevi kontrolēt...ēst ar mēru.
Tagad, par laimi, draugs atkal ēd veselīgi, viņam pat konču nevar iesmērēt, neņems, jo suška + daudz treniņi :D
17.12.2013 13:36 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Lee, liellopa maltā nav ilgi jāgatavo, to lieso pērku Rimi, bet var iet uz tirgu un malt fileju, ja nav slinķis. Sagriežu sīpolu, sacepu to malto ar sīplou kopā, eļļu nevajag, jo tie 10% tauku jau dara savu. Klāt pielieku tomātu pastu vai maggi idea ar bolognese garšu. Liellopa fileju gan ilgi jāgatavo, apmēram 1.5h, iesaku ņemt teļa galu,tā mīkstāka. Nu un arī sautēju vienkārši ar garšvielām, kas garšo.
17.12.2013 13:43 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
17.12.2013 13:44 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
sorr, par spamošannu, bet šo te es nevarēju neielikt:D so true:D
17.12.2013 13:46 |
 
Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
17.12.2013 13:47 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Malt liellopa fileju? Viņa taču maksā ap 20ls/kg. Tā jau delikatese gandrīz.

Es parasti pērku eko tīro liellopa malto gaļu, vai arī paprasu lai piemājas tirdziņā samaļ manā klātbūtnē liellopa šķiņķi. Jau gatavu nekad nepērku, nemaz nerunājot par Rimi gaļu, drausmas pēc kā viņa garšo, tur jau arī nav tīra gaļa nemaz.
17.12.2013 13:48 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Lee, es jau saprotu, tev taisnība, ka nav ko vainot draugu. Visa sāls ir tikai savā motivācijā. Pašai jāsaņemas, nevar vainot apkārtējos cilvēkus un apstākļus savā vājumā.
17.12.2013 13:50 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Meitenes, jēru, trusi jūs neēdat? Man mīļākās gaļas ir tieši šīs, tad nāk vista un liellops :)
17.12.2013 13:51 |
 
Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
kampanella, bet ja kas, tad tu noteikti neesi viena, es tevi arī ļooooooti labi saprotu. Arī esmu vāja šajā ziņā un manam draugam arī vienīgais zināmais veids kā mani iepriecināt un palutināt ir našķi! Bet es saprotu arī viņu - ja viņš mani redz bēdīgu, stresainu un viņš nekādīgi nevar man palīdzēt, tad vienīgais veids, kā mani uzmundrināt ir... šis. Tā nu sanāk, ka es reizē gan novērtēju vēlmi mani uzmundrināt, gan dusmojos, ka viņš grauj manus tievēšanas centienus.

P.S. Jēru, trusi neēdu, jo žēl. Vistu, teļu vai cūku man nav žēl. Esmu divkose :D
17.12.2013 13:58 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
kampanella, pastāsti, kas tad tur ir, ja ne gaļa? Kas vēl var būt liellopa gaļas gabalā? Ūdens? Nu ok, vēl? Tu par malto domā? Ar to arī viss ok, kā jau maltā gaļa- gaļa+tauki.
17.12.2013 14:05 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Jālasa etiķetes. Mutē bāzt nevar to, kur teikts - mehāniski atdalīta gaļa, bet tā maksā arī 2ls/kg.
17.12.2013 14:06 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
paris, nu vienreiz es apskatījos etiķeti rimi maltai gaļai, baigi neiedziļinājos, bet tur bija klāt pilns ar E vielām un citiem sūdiem ( precīzi tagad nepateikšu tev to sastāvu, būs kādreiz jāapskatās ), viņa jau arī neizskatās kā dabīga gaļa, salīdzini kaut vai krāsu, kas būtiski atšķiras, un ir skaidrs, ka tur tiek likti klāt visādi sūdi + vēl, arī gatavojot nelaba smaka viņai ir.
17.12.2013 14:30 |
 
Reitings 340
Reģ: 19.01.2013
Man arī žēl trušus un jērus :D
17.12.2013 14:46 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nav tur neviena E, kampanella un nesmird arī, un klāt nekas tur nav piemalts, izņemot tos 10% speķa, tā taču nav Biovelas vai Forevers desa, tā ir gaļa. Cena tacu arī kā normālam šķinķim tai konkrēajai maltajai.
17.12.2013 15:16 |
 
Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Ir atšķirība starp malto gaļu un maltās gaļas masu, ko pārsvarā pārdod veikalos. Uzmanīgi jāskatās, kas rakstīts. Masai pievienotas klāt visādas liekas vielas.
P.S. Esmu nobriedusi atsākt vingrot. Šovakar. Jillian, es nāku :)
17.12.2013 15:32 |
 
Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Trusi un jēru laikam nemaz neesmu ēdusi. Gribētu gan pamēģināt. Man nav tik lielas fantāzijas, lai sasaistītu to pūkaino ausaini ar gaļu uz sava šķīvja.
17.12.2013 15:33 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
paris, nākošreiz speciāli priekš tevis nofocēšu lietiskos pierādījumus, gan sastāva, gan krāsas atšķirību ziņā :D
17.12.2013 15:36 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Es ēdu tikai vistu un cūku.
Liellopu nemāku pagatavot. 2X mēģināju, mums negaršoja.

Trusi es nevaru ieēst, jo man tāpat kā sophie tā ir žēl.
17.12.2013 15:39 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Es laikam neesmu dzīvnieku mīļotāja. Man gan trusis ir ņam ņam ņam :D
17.12.2013 15:41 |
 
Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Fjeh, nu neder man vēl Zaras 38 džinsenes, neielīdu līdz galam, BET derēja Zaras 38 klasisā auduma bikses un Mango 38 izmēra džinsi, tāpēc varbūt nav tik traki :D
Bet vispār pēc sejas masāžas bija sagurums un slinkums mērīties.
Pusdienās man bija liels paliels ābols un piena spēks - izcils salikums :D
Vakariņām paņēmu salātus no Rimi salātu bāra - lapas, guķis, tomāts un garneles :)
17.12.2013 16:07 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!