paris, kā tu gatavo liellopu? laikam diezgan ilgi jāgatavo... draugs ir salielījies, ka nereāli garšīgi prot pagatavot liellopu, bet vēl ne reizi nav gatavojis. :D:D
Un par tiem saldumiem, kā kampanella saka, ka nevar atteikties, kad draugs atnes ...
Man gandrīz pus gadu draugs nesa mājas visu laiku saldumus, īpaši tortes, veda uz picērijām, restorāniem, utt, nezinu, kas par ēšanas periodu viņam bija uznācis ( kaut arī nodarbojas ar fitnesu, ir veselīga dzīvesveida piekritējs), bija norāvies normāli.. :D Man arī bija grūti, jo kārojās to tortes gabaliņu vai čipšus, braucām arī uz maķīti .. bet es centos visu ar mēru, ja baigi gribējās, apēdu mazu gabaliņu tortes, maķītī ēdu cēzara salātus (bez mērces), kafejnīcās arī pasūtīju kaut ko veselīgāku... ja grib, tad var atteikties no tā visa!
Jāmēģina pamazām.. ja ļoti gribas, apēd kaut vai mazu gabaliņu picas, un tā iemācīsies sevi kontrolēt...ēst ar mēru.
Tagad, par laimi, draugs atkal ēd veselīgi, viņam pat konču nevar iesmērēt, neņems, jo suška + daudz treniņi :D