Es gan nevaru atrast iepriekšējo bildi, ko jums te liku..Runa bija par slaveno kāju šķirbu, čāča teica, ka man ir potenciāls un es teiktu, ka jā, lēēēni, bet kaut kas veidojas, meitenes :D
eu, meičas. kā jums liekas - ja es līdz Jaunajam gadam ēdīšu pa skaisto, vakarā pavingrošu pēc youtubē atrastiem video tieši gurniem, paburkošos - vai uz 1.janvāri es varētu nodabūt no gurniem tos pāra cm?
cerību stars tavā atbildē:D jēj..mož vnk jāzuvelk super, iežmiegtas žekubikses un būs kruta:D man ir ideālie svārkie, bet ideālāki tie būtu bez pāris cm:D
Lee, viduklis ir ok, bet tā apakša, man rokas nolaižas kādreiz. Tas nav normāli, kauagšā 36.izm, bet apakšā 40izm!! Man pakaļa ir uz metru. Un tie cm nāk nereāli lēni nost. Jūtos šausmīgi tieši dēļ tā apakšgala. Tad vēl kāds lohs man pasaka, ka esmu resna un diena izdevusies(šodien atkal treniņā būs tas Nejaucenis :D )
Nu gurniem tacu ir jabut platakiem..vismaz sieviskjiga figura. :) es tieshi kachaju dibenu, lai man lielaks gurnu apkartmers, lielaks dibens un lai izskatitos tievaks viduklis :D
_paris, es pēc bildes mūžā nepateiktu, ka Tev 40. izmērs. Galvenais nepazaudē apaļumus kā man tas notika :D
Šodienas kontā dienišķā auzu pārslu putra ar piedevām + Ziemassvētku paštaisīta maizīte, dikti garda :D
Vakarā treniņš. Ņemot vērā, ka vakar sasitu celi, nomaucoties uz ledus, ceru, ka tas manu treniņu neietekmēs.
Esmu dabūjusi savu uzēsto 1.5 kg nost ;) Prieks un laime. Svētdien būšu Rīgā..jāpaskatās jaunas drēbes, jo dažas pa lielu palikušas. Cerams, ka uz Ziemīšu balli varēšu uzvilkt kleitu, kura pēdējo reizi derēja pirms 1.5 gada :)