ja Tev ir aktīva ikdiena, tad zemās bikses skādi nenodarīs, jo asinsrite ir laba un tauki nenogulsnējas tur, kur asinsvadi tiek nospiesti. bet ja visu dienu sēdi birojā, tad vietā, kur nospiež sāks krāties tauciņi.
tieva sieviete- ja uzvilktu normāls bikses, nekas pāri nekarātos.
ideāla vieta, kur speķam uzkarāties:D Lāsma- lai jau būtu. vainu tev nav mīlas roktuīši, vai reāli tu negribi neko darīt un visi ieteikumu tev ir sliki.
un kā jau te teica - vrbt dzīvo kā ir, ja neko negribi mainīt.
es pirms kāda laika sapratu, ka man zemās bikses nemaz nepatīk un šķiet, ka vīriešiem- vismaz manam, arī nē, jo var redzēt pliku dibenu. neesot ko dalīties ar savu dibenu ar citiem :D
čāča- man nav ne tuvu tam kā ieliki bildēs. kad uzvelku bikses viss ir kārtībā, bikses, džemperītis vai blūze un NEKUR nekas nespiežas.
Bet uzvelkot pieguļošu kleitu nav tā ka viss gludi saplūst, var redzēt virs dibena ka ir vairāk tauciņi, par tiem arī runāju.
Un es gribu kaut ko darīt un daru, tikai gribu vēl vairāk darīt, bet savām biksēm vainu neredzu, tāpēc bikses nost nevilkšu :D
jaa,piekritu chaachai.nesaprotu kaapeec sievietes velk taadas bikses,ja tur viss iet paari..noperk izmeeru lielaakas un aidaa :D..man par shito visu laiku maasas dzheks ar iesmeeja,ka nesaprot to prikolu un ka izskataas vnk uzhas :D
buuu- tieši tā.:D
vispār vasarās paveras baismu skats uz visu šito.:D uzvelk iežmiegtus srtingus, kuri ir iespiedušies visās debess malās un tādu pļurīga auduma kelitu, kur nu viss ir kā uz paplētes, kad mīlas kunkuļi,kas viss pārējais. nē, nu bet galevenais,lai pašam prieks. viss cits ir mazsvarīgs.:D
Ah, zemo bikšu ēra :D
Atceros, ka arī man tādi kunkulīši vēlās pāri, kurus centos kaut kā nosegt :D
Pusdienas pēstas - 200g biezpiena + paprika, sāk mazliet apnikt :D
Aizgāju uz veikalu, nopirku piena spēku, ko iedzert vēlāk, jo jutu, ka ar to biezpienu līdz vakaram būs par īsu :D