Nu pašu pamatprincipu es zinu ka vajag kaloriju deficītu, bet man neiet tā kaloriju skaitīšana, jo piem nevaru paēst ja man uz šķivja kādi 50 grami, man pat nav nejausmas cik sver mana porcija... Tāpat es nevaru paēst no salātiem, pēc stundas vēder rūc kā traks atkal..
Es saprotu ka motivācija jau pašai sevī, es jau neteicu lai tagad atnesat un iedodat man vīņu :D Domāju vienkārši gūt motivāciju no jums, nejau tā ka speciāli kko darat man, bet lasot ko darat sev :)
womankind - kas Tev tā par ēšanas sistēmu? Pastāstīsi? Viegli ievērot?
Šokolādi es nevaru aizstāt ar citiem desertiem, jo man nekārojs salds, bet tieši šokolādīte :D, nekas cits. Bieži apņemos ievērot veselīgu uzturu, bet tad sāk likties ka tas ir nereāli - veikalos daudz ko nenopirksi mazos daudzumos, zivis nezinu kā lai iekļauju tik daudz cik vajag - ir idejas?
Man garšo lasis, to varētu est bieži, bet atļauties bieži nevaru (fileja, sutināta/tvaicēta) vēl garšo makrele uz maizītes un tuncis, viss. Nevaru jau šīs 3 zivis ēst un ēst.. Un kā lai atrod vēl kas garšo. :D Tāpat dārzeņi un graudaugi man nesanāk tik daudz..
Piemēram iesakat graudaugu ēdienus? Griķi, putraimu putra - viss ko tā zinu, kas garšo.
Piemēram ar ko ēst brūnos rīsus? Manuprāt garšas ziņā brūnie neiet kopā ar to pašu ko baltie...
Tā jau neteikšu ka es ēdu neveselīgi, laikam vienkārši nav ideju kā ēst vel veselīgāk un kā panākt to, ka man gribas ēst mazāk, man piemēram apm ik pa 2-3 st jau šausmīgi kurkst vēders.. (bet nu neēdu es zirga porcijas, draugs vispār saka ka ēdu kā cālis, bet nu labi, tas salīdzinot ar viņa porciju) :D