Mums pareszeta ballite sakuma dzivokli londonas centra...un pec tam uz mayfair 41 klubu tur kkadiem draugiem galdins bus rezervets.. pati isti vel neko nezinu, man drushkas riiko visu :D kura zona dzivo? Varbut atsuti man vestuliti :)
Buuuuu es nezinu kas tas pa klubu ..kkads krutais laikam skaitas. :D nja drushkam tur pazistams ipasnieks un kkada draugu kompabija panema galdinu ..pat nezinu kas pa draugiem :D bet bus jautri, for sure :))
Šodien pēc ilgiem laikiem apēdu 3 Geishas gabaliņus, un man riktīgi nošķebināja, nevarēju pat tos 3 gab apēst, agrāk tā bija mīļākā šokolāde, beidzot esmu atradinājusies no saldumiem un šokolādes :)
Lee, Tev taads pats uzvaards kaa _paris :D nezinaju,ka tas ir tik populars uzvaards,jo manas siikaas bijushajam ar taads pats uzvaards un lidz ar to vinja maasai,kas ir mana drushka,ar taads uzvaards :D a man likaas,ka mans uzvards populaars :D
Buuuu, paldies, ar zobiem man paveicies, smaids man pašai sevī arī visvairāk patīk..
Man vnk ar tumšajiem matiem nav bildes jaunas, kaut gan jau gadu ir tumši.. pašai tumšie labāk :)
es nevienam Tavu vardu uzvardu nedevu :) un man vispar labi,ka 3 meitenes no cosmo ir draugos :) sheit info ljoooti atri apmainaas... pasenaak,kad mani atklaaja , man bija statistika pie 200 dienas laikaa :D te ir pilns ar sherlokiem holmsiem :D
Uh, cik daudz jūs te sačatojušas pa vakaru :D
Ahh, vakar vakarā padevos cepumu traukam un apēdu pāris cepumus :( :D bet bomaju, ka kopeja kcal normā tas iekļāvās ... cerams :D
Brokastis kā parasti biezpiens ar sēkliņam un nedaudz mandeļu.
Pusdienās Biezpiens + paprika... kā man apnicis dzīvot bez virtuves un ledusskapja, kas tagad ir platsmasas kaste uz balkona!!! :D