Jums jau jābūt laimīgām, ka drēbes par lielu :) Kaut gan zinu, kādus līdzekļus tas prasa, kad jānomaina visa garderobe. Man atkal ir tā, ka neder dažas drēbes, kopš nesportoju, kaut gan svars tāds pats. Mjā, nākas secināt, ka pie tāda paša svara, sportojot tomēr biju slaidāka apkārtmēros. Vakar uztaisīju cēzara salātus, bija garšīgi. Šodien laikam ēdīšu atlikušos. Vispār motivācija pazudusi šobrīd, daudzām lietām dzīvē, nepatīk šādi periodi :(
Viss kaut kā man dzīvē iet pa apli un visu laiku, kad jau liekas, ka kaut kas beidzot ir mainījies, tomēr atkal nākas atgriezties sākumpunktā. Un ar tievēšanu līdzīgi. Nezinu, kad badojos, tad pat bija vieglāk nomest svaru. Tagad cenšos ēst veselīgi un pareizi, daru visu, lai nenorautos, ok, esmu atbrīvojusies no pārēšanās lēkmēm, kas agrāk šad tad bija, bet tomēr viss iet uz apli - ēdu veselīgi, nokrīt 2-3kg, tad atkal dažas dienas tik daudz nepiedomāju ( neteiktu, ka riju visu pēc kārtas ), bet kilogrami atgriežas un tā visu laiku. Es nesaprotu. Jau pie 1600-1700kcal + man svars sāk nākt klāt. Ja ēdu līdz 1400kcal, tad uz vietas, bet, ja ēdu līdz 1200kcal, tad nāk nost, bet ilgstoši to izturēt ir smagi :(