Šī ir lieliska, lieliska diena,esmu tikusi pie saviem vēlmju kolāžas zābakiem, kačing :D
Par tēmu - varu teikt tikai tā par motivāciju - kādreiz cilvēki visu laiku man teica, ai, ko es kā stulba skrienu uz sporta klubu, nafig atsakos no tā un tā, bakstīja acīs,ka viņi jau nu gan ēd visu u.t.t. Ir pagājis 1,5 gads un es nepārspīlēju - 2/3 no maniem draugiem, cilvēkiem apkārt ir sākuši pievērsties sportam, viena draudzene pirms 2 nedēļām kā reiz teica, ka es viņu esmu iedvesmojusi pievērsties fitnesam. Tā ir vislabākā motivācija - tavu darbu un rezultātus novērtē. Cipari? Tas viss ir forši, bet nu jau mērķi ir citi, es tiešām, tiešām zinu un gribu arī 40 gadu vecumā lepoties ar sevi un arī 60, es gribu būt tā foršā, slaidā, sportiskā meitene tagad un tik pat veselīga visu dzīvi. Aii, vispār vislielākais prieks ir saprast to, kas patīk, iedvesmo un tad jau i visi Piena spēki garšo, i biezpiens :D (šodien pusdienās leksēju iekšā kā mīļā, nav ne vainas :D )
Un kopumā motivācija vispār ir plūstoša. Galvenais traki nepārdzīvot, nu labi, izlaidi 1 mēnesi sporta, nav jau traģēdija, atsākt var vienmēr. Un arī - ne jau visiem tas ir jādara, ja nepatīk un notiek čerez ņemogu, tad nevajag. womankind jau vien ir pierādījums, ka arī bez sporta var uzturēt normālu augumu.