Sveikas!
'Tikko apēdu lēcu - dārzeņu sautējumu ar grillētu vistas fileju. Bāc, tik ņammīgi. Svari gan baigi neiepriecina, un sportot vajadzētu. Ai, kā vajag saņemties, bet tāds slinkums.Atceros, kad dzīvoju viena, rītā, vakarā sportoju gan mājās, gan sporta zālē. Un ēdu maz. Cik nu darbā ko uzēdu, un tādi našķi man vispār bija retums. Tagad, kad ir draugs atkal, sportot tā negribas, forši ir vakarā ar viņu ieritināties zem segas, kādu filmu paskatīties, pamīļoties. Brīvdienās agrāk sportoju vairākas stundas.
Tagad? Viens čilliņš, otrs..kino..restorančiki u.c. izklaides. Agrāk visur ar kājiņām, nebija pat nekādas problēmas arī ziemā, aukstumā. Tagad mašīnā iekšā, neko citu vairs negribas. Tik ar mašīnu visur. Pat brīvdienā, aizbrauc ar draugu pastaigāties pa mežparku, pēc pus stundas jau pārsalusi, ka tikai siltā mašīnā iekšā :D Un vakarā vēl mēģina pielauzt mani uz picas pasūtīšanu, kas man, vienai, esot, pat prātā nekad neienāca. Mjā, sportošana un tievēšana labāk iet kopā ar single statusu, tas nu ir skaidrs. Bet riebjas, ka es vienkārši tagad vainoju savu draugu un attiecības pie sevis pašas slinkuma :D Nu kā lai saņemas?