Labdien!
Jau diena iet uz beigām, vakar pārvācoties atradu savu piezīmju blociņu kurā jau gadus iepriekš uzskaitīju visus savus treniņus, parametrus, vēlamos parametrus, nu ļoti interesanti bija to pāršķirstīt, izrādās pirms 1,5 gadiem gribēju 70cm vēderu tievu, 92cm dibenu tievu, laikam kaut ko arī esmu sasniegusi, vēders pat tievāks :D haha.
Šodien pusdienas nav ēstas, bija tikšanās kas aizvietoja pusdienas un izdzēru daudz tējas, nedaudz cepumiņi (apmāniju kuņģīti). Saņēmu vienkārši interesantu komplimentu, stāvēju GC un man pienāca klāt puisis un prasīja, ko es daru, ka man ir tik skaistas kājas (man liekas ka tās man vismazāk ir skaistas :D mazas un ne īpaši tievas, bet viņš tieši norādīja uz kāju ikru muskulīšiem, ka tie esot smuki), es skaidroju ka mēdzu paskriet, un tad sākās iztaujāšana, vai skrienu lēni, cik daudz utt. Nu feini :)
Jā un vakar 10km lēns skrējiens tumsā gar jūras krastu, tik forši bija, nebeidzu vēl jūsmot un gaidu nākamo jūras krasta skrējienu, bet es beigās ielidoju smilšu bedrē, vienkārši tumsa bija neredzēju, bet par laimi viss ok, no tā jāuzmanās, lampiņa bija - bet nav tas, tumsā izbaudi pilnīgi citu fēīlingu, ir tikai tumsa, jūras šalkoņa un viļņi un zvaigžņu ceļš :)