Labrīt!
Šodien beidzot jūtos kā cilvēks un sāku ieiet vecajās, ikdienas sliedēs. Pusdienās taisīšu puķkāpostus un cukini. Pagaidām vēl pa gultu vārtos un slinkoju. Pat tēju slinkums uzvārīt.
Vispār meklēju tikko netā visādas veselīgās receptes, gribēju uztaisīt vistas fileju čilli mērcē, bet tad sapratu, ka man negribas vilkties uz veikalu un atcerējos, ka ledusskapis pilns ar dārzeņiem. Būs jāiztiek ar tiem.
Bet vienalga jautājums, tām, kas te iepriekš taisīja - padalieties ar recepti asajai vistai, kā taisat. Kādu dienu uztaisīšu. Vēl man nez kāpēc sakārojās pelmeņus :D Vairākus gadus neesmu ēdusi. Vispār nesaprotu, kā ir tad, kad neko negribas, kā jums te dažām, es ar tā gribētu, mani tāda sajūta vēl nav nekad piemeklējusi, ka man neko nekārotos nedēļas garumā.
Elīna, es iegāju tajā diskusijā, kur meitenei attiecības ar darba kolēģi un tur Elīna nokomentējusi, ka ir tāda pati situācija, tikai, ka viņa aizņemta un krāpj savu draugu ar darba kolēģi. Nošokējos, jo domāju, ka tā esi tu, tikai vēlāk sapratu, ka cita Elīna :D