Nu jā, jo nu- es saprastu,ja neuzņem šķidrumu ikdienā un ēst arī īpaši neēstu...
tad jau jā, izvada šķidrumu un svars krītas, bet ja katru dienu tiek uzņemt 2l ūdens, kas ir....nezinu cik kg, tad jau itkā..karoče jā...sāls pie visa vainīgs, bet šis jautājums mani nomocījis jau sen pie katra- svars krīt uz ūdens rēķina.:D
surli, jā,jā..bet saproties,es vāru tos rīsus un sanāca cieti, baigie s.di, pirmo reizi šitā. Atsāšu uz 30min mierā, bet ja viņi nesamīkstināsies, tad baigā problēma man ir.
man dusma un problema-izveidoju ploome.com savu profilu un ierakstu apeesto un taa daudz maz precizak sekoju lidzi savaam ccal,bet jau otro dienu netieku iekshaa sisteemaa...kljuuda :D jau 100x mainiju paroli :( jaunu kontu nevaru izveidot,jo esmu jau sisteemaa :D aljoooooooo ploome atjedzies :D
Šāda man sanāca, gribēju skaistāku dekorējmu, bet nu nebija man baigās idejas, vēl domāju valriekstus salikt, bet tad - ai, nē..Fizāļi atkrita, ogu nav.. :D
Es jau labprāt arī jūs satiktu, loģiski, ka būtu naglas :) Mums jāsataisa tievētāju baļļuks :)
surli, zini kā ir, ja būs ūdens suši rīsiem par daudz, tur nekas labs nebūs, man ir bišķi pieredze jau :D Beigās samitrinājās paši no karstuma, paldies, Dievam.
Man šodien ļoti labs noskaņojums! No apkārtējiem dzirdu komplimentus, ka esmu slaidāka palikusi. Tas ir kā medus manām ausīm :D
Nevaru izdomāt, ko lai pagatavo vakariņās šodien. Ko jūs gatavosiet? :)