TIEVĒTĀJAS II

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Turpinam tievēt. Jauna disksuija, iespējams dos jaunu sparu tievēt. Kādai :D
Nākam, dalamies, tievējam.
02.07.2013 11:13 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
čāča, es neesmu negatīva, tieši pretēji - esmu ļoti pozitīva, vienkārši izsaku savu viedokli. Neuzskatu par vajadzīgu piebalsot šīs diskusijas galvenajām tievētājām , ja pati tā nedomāju. Tāpēc jau te notiek diskuijas, man liekas, ka ir daudz interesantāk padiskutēt , ko katra dara un , ka citi par to visu izsaka savu viedokli, nevis visas tikai pasaka, ko ēdušas un pārējās par to klusē. Piem. kā te atklājās vienu dienu, paris kaut ko sliktu nodomā par surli ēdienkarti, bet nevēloties aizvainot, jo zina, ka viņa tāpat cenšas, nesaka neko ( pati vēlāk to atklāja ). Nu tā taču ir nedaudz liekuļošana.
Bet es tagad uzrakstu, ka apēdu ābolu, paris saka, ka tas nav pareizi un es pati ar padomāju, ka varbūt tas nebija pareizi un nākošreiz darīšu citādi. Nav taču viss jāuztver negatīvi. Vismaz es māku kritiku un aizrādījumus neuztvert negatīvi un ņemt vērā :)
29.10.2013 10:09 |

Reitings 11698
vnk kā tu ienāc te, kampanella, tā regulāri uztaisās kašķis starp tevi un lielākoties _paris.
Es domāju,ka te daudzas nesaka ko domā, lai uzturētu pozitīvu gaisotni vismaz šajā diskusijā.
29.10.2013 10:13 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
womankind,tas gluži nebija tā domāts. Glikēmiskais indekss man nav svešvārds.
Bet,lai vai ko es ēstu - pie 1400 es varu tikai kā dārzenis valstīties pa dīvānu un skatīties filmas. Ja vajag iet, skriet, kustēties, un galu galā - domāt un darīt savu darbu, tad 1800-1900 ir minimums.

Varbūt man ir pārāk lielas ekspektācijas par sava ķermeņa spējām - jo vienmēr gribas, lai ir enerģija gan fiziskajai, gan garīgajai slodzei. Lai nepaliek tā nepietiekamā sajūta - nu, ka varēju vairāk, bet ķermenis ieslēdzās "sleep" režīmā.
29.10.2013 10:14 |

Reitings 4320
čāča, nu , ja , es arī dzīvē esmu tāda atklāta - saku visu ko domāju acīs, nepatīk melot un liekuļot. Nu sorry, ja radu negatīvu gaisotni, bet man personīgi jautrāk ir tiešām lasīt diskusiju, kad visām nesakrīt viedokļi, nevis, ka visas tikai pielabinās viena otrai un nevar pateikt, ka uzskata citādi :D

Labi, es eju strādāt un netraucēt jums vairot pozitīvo gaisotni te :)
29.10.2013 10:16 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es piekrītu kampanellai, bieži tā čīkstēšana par katru gramu liekas maigi sakot dīvaina, īpaši tad ja tiek runāts par pus kg, man liekas pus kg svara samazināšanās ir vispār nekas, nekas vērā ņemams, lai atvainojas meitenes, bet jāskatās uz metramēra ne gramiem, un tie grami varbūt, es atvainojos ir iznākusi aizkavējusies kaka, nu piedošanu par rupību, bet nu fakts. Un gandarījumam jābūt nevis par to ka nedēļas nogalē nav norāvušās ar ēdienu, bet par to ka ir tiešām reāls rezultāts, nomesti cm, izmaiņas ķermenī, kādi pāris kg pazuduši, to es arī prastu novērtēt, lai gan kampanella saka ka skatos no augšas, bet nu nespēju nevienam pateikt uzmundrinošu vārdu kamēr reāli rezultāts nav patiesi ievērības cienīgs.
29.10.2013 10:19 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
kampanella, problēma ir tajā, ka tu savos komentāros neizsaki konstruktīvu kritiku vai neveido konstruktīvus ieteikumus. Salīdzinājumos runājot, ja mēs sarunātos, tad tas viss izklausītos tā, ka tu ienāc telpā, kur notiek diskusija un skaļā balsī paziņo:
"Phe, ko jūs te vispār runājat?! Tā taču nedrīkst, tas nav smuki, tā nav labi, jo MAN VISS STRĀDĀ, ja es daru citādāk. Lūk, tā ir jādara! "

Nu ta patiesībā vienalga, ka Tev viss strādā, ka tu dari citādāk! Vienkārši piespied tolerances podziņu savā domu ģenerēšanas aparātā, un viss būs jauki! Tad arī neradīsies tas negatīvais mākonis ap taviem izteikumiem.

Pierādījumus?!
Patin atpakaļ teju ikdienu sadaļu, kur tu parādies.
29.10.2013 10:20 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Mani personīgi motivēja, tas ka māsa pateica, ka esmu apaļīga un ka man ir celulīts, tas bija pasen, viņas atklātais viedoklis, un arī tas ka viņa bija stingra pret mani, un vēl es viņai teicu, ka jānopērk svari lai sekotu līdzi kg un viņa man pateica ka NĒ, nekādus svarus, un tas ir pirmais ko varu teikt, ka svari mājās ir lieki, katru dienu uzkāpjot uz tiem, reālus rezultātus nejūti, uzkāp reizi mēnesī un apdomā kas mainījies, vai pretēji ieraugi kolosālu ciparu un saproti ka visu dari pareizi un tas ir gana motivējoši.
29.10.2013 10:26 |

Reitings 4320
womankind, nepārspīlē nedaudz?

2 piemēri:

Es paris pajautāju, kur liek dzeltenumus, pasaka, ka izmet, es pasaku, ka man tas neliekas normāli.

Es pasaku, ka vakar apēdu ābolu pēc treniņa. Paris pasaka, ka tas nav pareizi.

Kurā vietā tad paris ir tolerantāka par mani?

Kur tieši es esmu netoleranta? Es nesaprotu. Katrs te var teikt savu viedokli. Un katra mēs esam savādāka. Viena sporto traki, bet ēd galīgi garām, cita nesporto, bet ēd pareizi, vēl kāda skaita katru gramu , bet cita aptuveni pieturās pie kopējām kalorijām. Citi cilvēki vispār ar to visu nenodarbojas.
29.10.2013 10:30 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Mani personīgi motivēja, tas ka māsa pateica, ka esmu apaļīga un ka man ir celulīts

Bet nejau tikai kritika ir tas, kas motivē! Kāda jēga būtu no tā, ka mēs te visas saktu viena otrai bāzt sejā, cik resnas esam, cik nepareizi vai pārpareizi ēdam?

Arī - 500g ir rezultāts, ja svars negrib kristies pilnībā!
29.10.2013 10:33 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Esmu no dīvainajām.. kas čīkst par gramiem :) Katru rītu sveros viena laikā pēc noteiktiem rīta rituāliem, lai svari būtu ''objektīvāki''. Tā nu mani ēšanas netikumi vai tikumi ik rītu atspoguļojas :) Parasti arī atbilstoši grēkošanai. Kad ēdu pieticīgi - svars krīt... kad panašķojos - stāv vai pieaug. Tādējādi sevi vaktējot, grūti iedzīties daudzos liekos kg.

Bet pēdējā laikā esmu slinka palikusi. Svars stāv uz vietas.. un ir nevēlēšanās sevi kaut kā ierobežot ir lielāka par vēlmi nomest to puskilogramu :)
29.10.2013 10:36 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Aļo, kampanella, tev visi mājās? Es tev neteicu, kas ēst ābolu ir nepareizi, tu sāki komentē to, kādu pārtiku es izvēlos, respektīvi dzeltenumu vai 10g hemtogena un sāki ķidāt tālāk, kā rezultātā es veicu salīdzinājumu ar tavu vakara maltīti.
29.10.2013 10:37 |

Reitings 13796
Normāls bērnudārzs.

Bet par surli un to dienu, es neteicu, ka surli ēd slikti, tādus vārdus mutē neesmu ņēmusi, es teicu, ka izskatās maz. Starpība ir tajā, ka mēs tomēr cenšamies kaut kā neaizvainot viena otru, nu to sauc par tādu kā draudzību, toleranci. Es pateikšu, ka tas ir par maz, taču neminēšu tādas lietas - kā, oii, nu nafig riji tik daudz riekstus, taču vajadzēja ēst selerijas kātus. Nu tādā stiliņā.

Nu ko, šādi ņemoties jau pusdienas būs klāt :)

Gurii, tu taču piekrīti, ka jāpriecājas par mazām lietām? Lūk, arī skaistas brīvdienas, kurās esam izpildījušas mēŗķi ir prieka vērtas, vismaz man, arī tad, ja šo divu dienu laikā nenokrita ne cm, jo skaidrs, ka tas zudīs mazliet vēlāk, bet tas notiks.
29.10.2013 10:41 |

Reitings 4320
nu atšķirība vien tajā, ka es pasaku tieši un atklāti, bet tu "caur puķēm", vai "aiz muguras".
Es daudz augstāk vērtēju cilvēkus, kas var atklāti pateikt acīs, ko domā, nevis liekuļot sejā piemēram, surli cik viss ir lieliski un uztaisīties par baigo draudzeni, bet vēlāk tā starp citu pateikt, ka domā pretēji un negribēji to teikt. Nav nav jāsaka - surli, zini, man liekas, ka tu esi resna ( tas tikai piemērs ), tas tiešām būtu netoleranti, bet pateikt, ka tev liekas, ka cilvēks par maz ēd, tā vietā, lai kārtējo reizi liekuļotu, būtu tikai ok.
29.10.2013 10:45 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Sveikas!

Es te ar ļoooooti lielu neregularitāti mēdzu parādīties. :D
Mana tievēšanas apņēmība bija kaut kur noplakusi, bet esmu atkal saņēmusies. Kā jau mums visām gadās- ir brīži, kad rokas nolaižas, bet galvenais, ka tāpat pēc tam turpinās ceļš uz mērķi.
Man mājās svari nav, tapēc nezinu, cik sveru. Laikam tā pat labāk, jo tad baigi sevi šaustītu par katru gramu. Bet bez svariem tā dzīve vieglāka :D
Veselīga ēšana ar neveslīgu piesitienu man ilgst jau gadus trīs, tapēc laikam svarā pieņēmusies īsti neesmu, jo visu laiku ir tāda muļļāšanās uz vietas. Saņemos, padodos, saņemos atkal padodos, nu nīkule kaut kāda :D

Nākšu jūsu pulciņā, varbūt tā ies vieglāk :)

Brokastīs- 5 graudu putra ar kanēli.
29.10.2013 10:48 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Jēziņ, neviens te neliekukuļo!!! :D
Nevienu reizi šaja diskusijā neesmu saskārusies ar kkādu pielaizīšanās principu! Tak Elīna man visu laiku, ka ēdu kā cālis :D paris vnk jau ir sapratusi, ka nav jega neko teikt!
Ja ir vajadzīga kāda kritika mēs to arī sakam, bet nevajag jau aizet galejībās un pie katra kometāra rakstīt visas iespējamās variācija, kā tu varēji darīt labāk, kā tev jajadzeja darīt, kā tev nevajadzeja darīt!
29.10.2013 10:49 |

Reitings 11698
Mani gan priecē kaut -100g.:D arī mazs progress ir progress.
29.10.2013 10:50 |

Reitings 731
Čāča- nu jā, arī -100g ir mazs solītis tuvāk mērķim :)
29.10.2013 10:53 |

Reitings 13796
Kampanella, vai tu ievēroji, ka esi vienīgā, kura saskata liekulību? Un, khm.. šī pat nav pirmā reize. Tālu nav jāmeklē.

Kas jums pusdienās šodien? Es braukšu uz Gastronome pēc kafijas, ātrā solī skriešu garām cepumiem, bagetēm un kruasāniem :D
29.10.2013 11:03 |

Reitings 11698
Manas pusdienas šodien ir miglā tītas.:D iešu pie mammas. ceru uz kādu olu vai ko tādu.
29.10.2013 11:12 |

Reitings 731
Vēl nezinu, kas man šodien būs pusdienās. Iespējams, griķi ar kādiem dārzeņu salātiem. Dzīvoju pie vecākiem, šajās mājās tievēšana ir dubultgrūta :D
29.10.2013 11:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!