Zaļā tējam man nāk ārā tāpat, kā ūdens. Nedomāju, ka ko aiztur. Pat apgalvoju, ka tā nav.
Par auksto ūdeni gan nezinu, nekad tādu nedzeru. Lietoju tikai istabas temperatūrā esošu.
Es arī nezinu par udeni, mājās dzeru no filtra - istabas temp., bet varu no krāna padzert arī vēsāku, veikalā pērku no ledusskapja, novērojumi apetītes ziņā nav, esmu gatav ēst vienmēŗ :D Joks, joks :D
Bāc, man laikam vienīgajai istabas temperatūra ir tik zema, ka ūdens ir auksts! :D Nē, es tā tīri intereses pēc jautāju- siltu ūdeni tāpat nevarētu iedzert, liekas, ka nav garšīgs un nemaz nevaru atdzerties no tāda.
Hm, es tagad samulsu - cik auksts ir auksts ūdens? :D Es dzeru diezgan vēsu, nu labi, aukstu ūdeni un manu apetīti tas nekad nav palielinājis un nepalielina arī tagad. Varbūt pat drusku, drusku pretēji. No darba galda izkustēšanās biežums gan ir stabili pieaudzis. :D
Man ir jautājums par Myfitnesspal. Vai tas ir ļoti slikti, ka es katru dienu eju pāri cukuram(no augļiem) un nedaudz olbaltumvielām tajā norādītajā dienas devā? Tajā pašā laikā ogļhidrāti vienmēr paliek pāri.
sophie, kad vēl nebija pieslēgta apkure, mans ūdens istabas temperatūrā arī nebija dzerams. Ja liela slāpe gadījās, lēju klāt silto no tējkannas karsto, jo es tiešām nevaru iedzert aukstu ūdeni. Man tas vispār neremdē slāpes un tikai aukstina iekšas :D
Par to cukuru arī, nu vienā banānā jau būs 10 20g cukura, tas jau nav reāli - uzņemt 24g dienā, man šķiet, ka kādus 40g noteikti var, ka tik UK uz piena pakas nebija teikts, ka var 50g? Bet cik tiesa, nezinu. Katrā ziņā cukurs ir visur, pat pienā.
jaa,mani ari izbrina,ka UK visur ralsytits,ka pieaugusham cilvekam vajag 45g olb un mistiski lielu ogh un cukuru... taa bish nereaali...un _paris pusdienaas apeedu veselas 4 abolu-biezpiena pankukas..tiiik njammigas sanaca :D es vel iemaucu iekshaa saulpukju seklinjas un kjirbju seklinjas..mmmmm :)
Vakariņās augļu salāti : 1/2 banāns + 1/2 ābols+ 1/4 granātābols + 1/4 apelsīns.
Ūdens.
Mazliet štovēti kāposti,kurus ēdu, kamēr viņu taisīju,lai zinu, vai ir labi :D