sophie, miegu varētu izraisīt tas, ka saēdies grūti pārstrādājamu pārtiku vai apjomu ar pārtiku. Organismam ir jāizvēlās starp gremošanas vai enerģijas nodrošināšanu. Tad nu ķeras klāt visu spēku veltīšanai, lai nodrošinātu gremošanas procesu, enerģijai neko īpaši neatlicinot :)
:) Čau, foršās!
Brīvdienās nedaudz ''lutināju'' vēderu.. tāpēc svars joprojām stāv uz vietas..
Laikam nevar gribēt visu - ēst padaudz un kristies svarā :)
tas ir tā saucamais ķermeņa skeneris, viņam ir vēl kkāds gudrāks nosaukums, bet neatceros :D tur nosaka tauku%, ūdeni, muskuļu masu utt. nemācēšu teikt, kur rīgā tāds pieejams un cik tas būs, bet manā pilsētā ir 2.80 par reizi :)
Ui, es negribetu zinat cik man tauku, baisi :D Pusdienas bija vistas fileja, shokolades gab., 2 mandarini-skabi :D Tagad dzersu piena speku, gribetu ar bananu, bet sodien nepienakas, OB diena, laingan tapat edun sausmaizites, kur oh par parem.
bet tas ir viens labs veids kā uzzināt, vai nomestie kg ir tieši tauki. jo bieži vien man ir kkas nost, bet parādās, ka nost no muskuļiem. man parastā svēršanās un parastajiem svariem vairs neko diži tāpēc neizsaka :D
womankind, vai vaina varētu būt ne tik daudz pārtikā, bet nepietiekamā ūdens daudzumā? Vai tas varētu ietekmēt gremošanas procesus? Pēdējā laikā dzeru katastrofāli maz ūdens un esmu ievērojusi, ka parādījušās problēmas ar gremošanu.
Manai drauga mammai ir tāds skeneris, un tur parāda arī cik daudz ūdens ir organismā un kāds ir ķermeņa tips un kādam vajadzētu būt, vielmaiņas vecumu parāda /par savu biju šokā/ tākā laba ierīce, tik ne vienmēr priecē tas, ko šis skeneris uzrāda :D