Elin,sveicu!! Es paedu 14.00 un tikai tagad tiku atkal paest,diemzel tas bija sushi komplekts,kad taaads izsalkums,gruti,bet kcal ieklavos. Filma Diana bija tik bediga,ka apraudajos :D
tiiiik laba sajuta...izvilku savu dibenu aaraa paskriet...tik skaists meeness :) tik nesaprotu... nesen skreju gym pa celinju un vispar kaajas nejutu, shodien noskreju to pashu tik pa aaru un ikri vnk pulsee kaa debili :D
Elina,priekaa ;)
P.S. Man taaaa gribas shampi jau vairakas nedeljas :D nekadi nevaru nopirkt :D
Es šodien nesportoju, 5min.pietupienu treniņš no rīta neskaitās, rīt ceru saņemties tam ko esmu ieplānojusi, šodien pat nopirku cimdiņus,lai rokas nesalst...
Gangsters, ehhh sievietes :) es brizhiem pati nesaprotu,kaa vispar mani kads kadreiz var izturet,bet brizhiem liekas,ka viss,ko prasu,ir tik elementari :D vinji nesaprot :D bet nu ceru,ka rit bus Tev viss ok un izbaudisiet skaistu svetdienu ;)
Labrīt!
Šorīt biju ieplānojusi 16km noskriet, bet noskrēju tikai 10km :( rīt un parīt spēka treniņi, atpūta no skriešanas būs līdz nākamās nedēļas svētdienai.
Vai jums nav taa, ka sporta kluba ir vieglak skriet neka daba? man patik labak uz skrejcelina un daba normali noskrienu 2-7km, bet sporta kluba vesi varu 10km. Kadi ir jusu iecienitie sporta klubi?
Es eju uz Global fitness :)