Sančo, nu tak aizej beidzot pie doka- tās tavas vēderproblēmas pašas neatrisināsies! Paris- man pēdējā kleita no šīm, vislabāk tīk. Šurli- apsveicu ar - 500 g. Čāča- nebesies. Visiem kādreiz gadās lielie kašķi. Salīgsies un atkal dūdodiet- jūs tak esat tāds mīļpārītis. Buuuuu- tev superīga presīte. Un davai vienu mazu barteriņu- es tev bikucīti no saviem pupeļiem, tu man kājām pāris cm garumā.
Gangster, starp citu jā, man skauž, ka tev ir krūtis! Tas nav godīgi, saproti? :D Nu, kāpēc citas ir GAN slaidas, GAN ar krūtīm? :D Man ir vai nu, vai nu..
Es pēc pieredzes Sančo varu ieteikt, domāt ko ēd pirms skriešanas, jeb izvairīties vispār no ēšanas, apēst tikai banānu kadu, jo skriešanas laikā paātrinās vielamiņa un varu teikt ka man arī ir bijis tik slikti 1x ka likās nepaspēšu uz mājām, pie vainas bija izdzertā kafija pirms skrējiena :D
Gangster, starp citu jā, man skauž, ka tev ir krūtis! Tas nav godīgi, saproti?
Zini, manas krūtis dzīvo savu patstāvīgo, no pārējā ķermeņa neatkarīgo dzīvi. Tievējot vai resnējot, tās nesamazinās un nepalielinās!!! Viņas ietekmējas tikai un vienīgi no mana cikla- PMS laikā tās paliek no mana regulārā B un tādu normālu C- man pat ir divu izmēru krūšturi mājās :D