TIEVĒTĀJAS II

 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Turpinam tievēt. Jauna disksuija, iespējams dos jaunu sparu tievēt. Kādai :D
Nākam, dalamies, tievējam.
02.07.2013 11:13 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
Womankind, es taisiju pec parfait receptes ar rozinem un seklinjam auzu cepumus..vnk mmmmmmmm pasakaini :)

Chacha, tici man-tur nevajag baigi labo kraasni ..manejaa vnk taaaada jeela,bet cepumi sanaca super,jo nav ilgi jacep,jo plaani sanak, taa kaa iesaku pameghinat :)
20.09.2013 11:16 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
womankind- man ir vispār tāda mini, kurā restītes ir gandrīz pie krānss griestiem..un tur var ielikt tikai cepamo trauku..viss...jau sen sapņoju par normālu cepeškrāni..kur var ielikt visu vistas cepeti.
20.09.2013 11:18 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
tieši domāju, ko lai gardu 7dien uztaisu, kad plānā ir nelīst no mājas ārā un auklēties ar kaķi un draugu

Es arī taisīju tādēļ, ka visas sastāvdaļas bija mājās.

Auzu pārslas 300g
Cukurs 100g
Sviests (man bija vecs, mazāks par puspaciņu, nezinu, cik tur iekšā bija, bet pieņēmu, ka kādi 100g)
Milti 50g
Olas 3 gab.
Sēkliņas - sauja (būtu bijuši mājās lazdu rieksti, liktu obligāti tos)
Rozīnes - sauja

Auzu pārslas apgrauzdē 1/2 svieta (es grauzdēju arī reizē sēkliņas);
Sakuļ atlikušo sviestu ar olu dzeltenumiem un cukuru;
Liek klāt padzisušas pārslas un sēkliņas, rozīnes, miltus;
Iecilā sakultu olu baltumu.

Liku uz pannas piciņas, cepu pie 200 grādiem (apmēram, jo nav ne jausmas, vai atbilst patiesībai) kādas līdz 20min.
20.09.2013 11:22 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
womankind paldies ;)
20.09.2013 11:24 |
 
Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
buuuu, es jau daudz maz darbojos pašdarbībā :D Viņš man tik pateica, ka jāatmet OH, to ari izdarīju, ēdienkarti plānoju pati, pieturoties daudz/maz pie viņa principiem.
Bet visā visumā, ķermenis noteikti ir stingrāks, arī cm sarukuši, tā kā nav tā, ka gluži stāvu uz vietas, bez progresa :)
Svars arī tomēr izkustējās, kopš viņa ieteiktā izslēgt OH, izņemot 6dienās.
20.09.2013 11:47 |
 
Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
TIK DAUDZ DARBA, bet nē, šeit man noteikti ir jāpasēž vismas 3min... nu gluži kā atkarība jau :D
Viss, es atpakaļ strādāt! :D
20.09.2013 11:48 |
 
Reitings 1080
Reģ: 06.09.2013
Šodien izdomāju parēķināt kcal, un pašokējos - pa brokastīm un pusdienām kopā jau 1000kcal. Protams, ka nosolījos, ka daudz vairs neēdīšu, bet man šodien jāstrādā līdz pusnaktij, tātad ~11h. Protams, ka gribēsies ēst vairāk.
20.09.2013 12:51 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
P: Cibas mājas siers ar ciabatu, saldajā - 1 konfekte.
20.09.2013 13:02 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Man pusdienās bļodiņa soļankas un saldajā- pāris savītās kukurūzas. Nezināju kā šīs garšo. Mučīgā bija iepirkusi.
20.09.2013 13:06 |
 
Reitings 3995
Reģ: 11.07.2009
Man pusdienās sauja vārītu pupiņu un desiņa, daži krikši salātu. Man ir skumji un nav apetīte. Dzeru (3šo) kafiju.
Skumji, jo man visu laiku vienai jāstrādā...:( Tas ir tik drūmi, bet man gribas, ar kādu pakomunicēt, parunāt...nav ar ko :(

Gribu mājās un iedzert sidriņu vai alu...nu kko grādīgu.

Un šefs jau prom un es nepaspēju viņam paprasīt to lietu ar kuru uz tiesu būs jāiet, gribēju pa brīvdienām pagatavoties, eh un eh....un eh. Skumjibesīgimansodien.

Jāatgriežas pie mantojumu lietas. Eh...
20.09.2013 13:46 |
 
Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Es jau kādu nedēļu, kopš izliku plāna priekšā suluspiedi, katru dienu dzeru svaigu burkānu/ābolu sulu. Mēģināju arī citas kombinācijas un secināju, ka vairāk par 2 komponentiem kopā man īsti neiet sirds, jo tad vairs nesaprotu, kuru garšu jūt un kuru ne. Garšīga bija arī ķirbju/burkānu sula.
Esmu nolēmusi atkal atteikties no saldumiem uz kādu laiku, cerams, izdosies.
20.09.2013 13:55 |
 
Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010
Kurš ir visgaršīgākais kefīrs?
20.09.2013 14:01 |
 
misshine Man vienmēr ir garšojis Elpas kefīrs. Arī piens viņiem likās gardāks kā citiem. :)
20.09.2013 14:20 |
 
Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010
ebbie - Tas būs tad nākamais mēģinājums, jo Baltais - pārāk ūdeņains, tāds nekāds, Valmieras - pārāk ass.
20.09.2013 14:21 |
 
Reitings 206
Reģ: 20.07.2011
Anny cik tu svēri tievēšanas sākumā?
20.09.2013 14:51 |
 
Reitings 206
Reģ: 20.07.2011
Par pieniem un kefīriem laba informācija bija vienā Ievā, tieši Elpas produkti bija atzīti kā vieni no labākajiem, jo tur nepievieno visādus sūdus
20.09.2013 14:54 |
 
Reitings 206
Reģ: 20.07.2011
misshine, manam tētim, kurš ir absolūts kefīra fans (izmēģinājis, manuprāt, visus kefīrus, vislabāk garšo Kāruma kefīrs :D
20.09.2013 14:55 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Anny cik tu svēri tievēšanas sākumā?


58 kg
20.09.2013 14:55 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es atzīstu par labu Limbažu piena produkciju :) Piens jo īpaši, jo visas Elpas, RIMI, EKO pieni paliek smirdīgi.

Man bija pamatīgas pusdienas, kartupeļi, kāpostu tītenis slikti pagatavots, apēdu tikai pildījumu, salāti un daudz ābolu, nezinu cik esmu viņus apēdusi šodien, kādus 10 gb. bez mizas.
20.09.2013 14:56 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
misshine Man vienmēr ir garšojis Elpas kefīrs. Arī piens viņiem likās gardāks kā citiem.

Par pieniem un kefīriem laba informācija bija vienā Ievā, tieši Elpas produkti bija atzīti kā vieni no labākajiem, jo tur nepievieno visādus sūdus


vienreiz dzēru pienu un draugs bija arī kefīru nopircis Elpas.. tāda sajūta, ka vēl pēc kūts smirdēja. Jā, droši vien nepievieno nekādus sūdus, bet nu nēē... man lauku treknā produkcija nekad nav gājusi pie sirds. Šos esmu atzinusi par negaršīgākajiem - priekš sevis.

Pašai ļoti garšo Valmieras vai Kāruma. Pērku tikai šos kefīrus.
20.09.2013 14:58 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)