BRĪDINĀJUMS. Šis būs negatīvais ieraksts!
Man šodien ir tāāāāds besis. Tas ir ūber Besis, Besis ar lielo burtu. Es vakar izmazgāju savas ejošās apakšgala drēbes (ģeniāls gājiens, vienkārši ģeniāls, malacis sophie!), protams, šorīt nekas no tā nebija izžuvis. Tā nu esmu iespīlējusies savās 38.izmēra džīnās, kuras man reāli NEDER, spiež, un šļūk nost. Sajūta tāda, kā to aprakstīja čāča. Vienīgā atšķirība- kādreiz man tās bikses tīri labi derēja. Secinājums? Nu, secinājumus katrs pats var izdarīt. Mērlente man acīmredzami melo!
Šorīt brokastīm uz šķīvja uzliku maizes šķēli, pēdējās siera šķēlītes, kas bija palikušas un sagrieztu tomātu. Neierakstījos pagriezienā, ieskrēju durvju stenderē. Rezultātā, tomāti izsmērēti pa sienu, tāpat arī pa tīro, balto blūzi, kas bija uzlikta turpat blakus uz krēsla, kā arī vingrošanas pakalājiņu, kas izskatās tā, it kā kāds uz tā būtu nežēlīgi izrēķinājies ar tomātu. Pēdējās siera šķēles izklājās pa grīdu. Rezultātā brokastīs bija cita maizes šķēle un cits tomāts.
Kopumā- man ir morālās paģiras. Un noskaņojums ļoti līdzīgs tam, ko aprakstīja _paris. Man šobrīd ir sajūta, ka viss ir tizli. Burtiski viss. Protams, ka tas ir vienkārši tāds periods, un nekas cits, kā vien pati, nav vainīgs, bet nu - AAAAAAA! Līdz kādam līmenim visam ir jānolaižas, lai beidzot notiktu klišķis un sāktos kaut kādi uzlabojumi.
Atvainojos par emociju izgāztuvi un visām veiksmīgu dienu!