Sveikas, meitenes!
Nebiju spējīga izlasīt visus komentārus, taču diskusijas domu sapratu. Tad nu man jums būs daži padomi.
Pirmkārt, iesaku visām savā uzturā ieviest kaut ko vienreizēju - ābolu etiķi (ir nopērkams veikalos, cenā 1-2Ls), ļoti liels bonuss gan tievēšanā, gan veselībā, gan izskatā. Es personīgi to uzņemu atšķaidītu ar ūdeni. Viena ēdamkarote vienā glāzē un divas glāzes katru rītu, var izmantot arī tabletes, vai pagatavot kādus salātus vai auksto zupu ar šo produktu. Tas noteikti paātrina vielmaiņu, uzlabo ādu un arī imūnsistēmu.
Otrkārt, lielākā daļa sporta vingrojumi veicina muskuļu palielināšanos, un iespējams daudzas no jums to arī cer sagaidīt, taču esmu atradusi lielisku veidu, kā samazināt tauku masu, neļaujot muskuļiem izplesties (minimāli tas, protams, notiek). Tā ir Treisijas Andersones 90 dienu metode. Varat palasīt arī internetā, taču viņa strādā tieši ar taukiem, nevis muskuļiem, kas ātri ļaus samazināt svaru. Ja vēlies muskuļotu augumu, tad tas noteikti nav tev! P.s. āda nepaliek ļumīga, bet nostiepjās, jo tiek nodarbināti mazie muskuļi. Viņa piedāvā arī 30 dienu un pēc dzemdību programmu. Principā visas nodarbības sastāv no vingrošanas un cardio, taču vingrojumi mainās, nav visu laiku viens un tas pats. Šo programmu var nopirkt, taču ļoti viegli var arī atrast "torrentu" veidā, ja pašas nevarat atrast, droši varu jums aizsūtīt. Nav nekas nepaveicams un samērā viegls, labākais, ko līdz šim esmu mēģinājusi.
Un treškārt, beidziet ēst vakaros!:D Labāk uzņemt kalorijas pa dienu, nevis pirms gulētiešanas, jo, ja jums liekas, ka visu dienu esat labi turējusies, tāpēc vakarā varēsiet apēst vairāk, jūs ejat nepareizajā virzienā. Vistrakākais ir sākums, taču ar laiku organisms pierod. Un ir pierādīts, ka jūs nepaēdat no kalorijām, bet gan no ēdiena daudzuma, tāpēc labāk apēdiet kg augļus, nevis 100g kaut ko, kas jums ļoti garšo. Našķus pērciet aptiekā. Ā un vēl viena veiksmīga tievēšanas metode - kad dodaties skriet vai sportojat mājās, ietinieties pārtikas plēvē, piemēram, ietiniet vēderu un augšstilbus, sākumā varbūt jutīsieties muļķīgi, taču tas palīdz divreiz ātrāk sadedzināt taukus, tas dod siltumnīcas efektu!
Es pati esmu vairākus gadus cīnījusies ar diētām, ja šobrīd atskatos uz notikušo, sākumā biju tieviņa, taču visu sabojāju ar mainīgo ēšanu - 5 dienu diēta, 5 dienu noēšanās, rezultātā sasniedzu 70kg un sapratu, ka man ir problēma (esmu 165), šobrīd jau pus otru mēnesi pieturos pie veselīga ēdiena un Treisijas programmas un esmu 57kg, mans mērķis ir 52kg, taču lai to panāktu, esmu pilnībā izmainījusi savu domāšanu, par to vairs nedomāju, kā par mocībām, bet kā par dzīvesveidu, nemaz nepieļauju domu par padošanos vai kaut ko tamlīdzīgu, cenšos pilnībā aizpildīt savu laiku, lai nebūtu jādomā par ēdienu, izmantoju arī Noom aplikāciju, kas palīdz apskatīt manus panākumus, lai būtu motivācija nepadoties. Kā arī, skatījos raidījumu Food hospital un sapratu, ka ēdiens var būt mūsu lielākais draugs vai arī lielākais ienaidnieks. Ceru, ka vismaz kaut kas no šī visa noderēs, galvenais ir GRIBASSPĒKS!