Lai gan arī, kad svēru 60kg, man nebija 38izm! Taču tad es negāju uz spēka treniņiem, tagad ceru, ka vismaz kāds 1kg ir muskuļi, ne tauki.. Un gurni man ir lieli, tāpat kā dibens :D
nē, nē, man nav brīvs 38. izmērs, jau teicu, ka iespīlēts, bet tad man vismaz ir sajūta, ka kaut kas ar mani nav labi, nekā pašapmierināti staigājot brīvā 40. izmērā.
labi, es slēdzos nost no cosmo, savādāk neko nevaru padarīt. :D
aloe, gurni vai pati resnākā vieta(dibens)? Tagad nepateikšu, 5dien varu pateikt, tad nomērīšos. Bet man jau nav 38izm, mani izmēri neder :D Cik tev vēl līdz mērķim, arī viens izmērs?
_paris resnākā vieta dibenam :D nu, bet izklausās, ka esi tuvāk mērķim un augums mums laikam vienāds - man ar kkur 170 vai 171 cm.
Man pašai kā kurā veikalā - ir gan 40.izm, gan 42.izm bikses. Vispār jau tas 42.izm šobrīd liekas nenormāli liels, bet tā kā man ir tikai 3 bikšu pāri :D grūti pateikt :D gribu rudenim/ziemai jaunas bikses, bet vēl taupos, t.i., tievēju jaunām biksēm :D
Pēc ilgiem laikiem tiku uz svariem! Secinājums, ka pie sava 173cm sveru 60kg. Neatceros,kad man būtu bijis tāds cipars, jo agrāk svēru vairāk par 75kg, bet tik un tā šķiet par daudz. Mana lielākā problēma ir belly pooch un kājas. Tur visi tie labumi uzkrājās! :D
aloe, laika neesmu nobriedusi šim solim! Jo man nekad nav paticis bildēties pilnā augumā. Pat tagad man nepatīk to darīt. Varbūt kaut kad nākotnē saņemšos uz bilžu demonstrēšanu.
Man dibens resnākajā vietā bija 94 cm, kad mērījos pirms 2 nedēļām. Šodien ielīdu 38.izmēra svārkos. Džinsiem ir kaut kas starp 38. un 40. izmēru, jo tizlā kārtā ne viens, ne otrs īsti labi neder- vieni par platu, otri par šauriem. Džinsi no X-jeans veikala. Tizli džinsi. Mazohistiski sevi sodu un jaunus nepērku, kamēr nebūšu sasniegusi mērķi- samazinājusi cm viduklī.
Man svars nestāv uz vietas un joprojām mainās 2 kg ietvaros pa dienām. WTF? Sveros vienā un tajā pašā laikā- no rīta, tukšā dūšā. 2 kg amplitūda taču ir daudz. Vai arī nav daudz? Tas var būt uz ūdens rēķina? Man katra diena ir cīņa ar sevi par ūdens dzeršanu- ir labās dienas un sliktās dienas. Vai no tā?
sophie, nevar būt, man ir 93cm un man stabili der 36 izmērs vai S izmērs, 38 svārki man izskatās pēc maisa, bikses/svārki man Guess, Zara, Mango, Mohito