Esmu morāli nobriedusi Jums pievienoties.!!!
Nezinu cik sveru, jo nav svaru mājās, bet ja arī būtu, tad nekāptu virsū, jo zinu, ka būtu daudz par daudz.
Mani provizatoriskie rādītāji: kkur uz 75kg.
Vakar ēdu visus dranķus pēc kārtas. Patiesībā kādu vakar? Arī aizvakar, un arī aizaiz... un patiesībā VISU VASARU :D
Saldumu apsēstība mani nomoka kopš sevi pazīstu. Tagad esmu sev apsolījusies ATTEIKTIES no saldumiem un ēst mazāk un sportot vairāk.! Es arī gribu bikšu šļūkoņu :D un vsp, gribu, lai uzvelkot džinsas izskatots tā slaidi un fifīgi... :D Tagad dibens mazliet par lielu un arī kājas bik pa masīvu.
Presīte man ir ok un rokām mazi musīši arī ir uzka4āti. :) Tātad - problēmzona ir kājas.
6dien atbrauc kāds sens paziņa, zinu, ka 1x viņš bija izteicis aizrādījumus par mnu formu, tpc domāju, ka ir īstais laiks sākt apņemšanos, jo patiesībā man lieki ir tikai vien kādi 5 kg.
\un pēc 2 ned sāksies skola. Gribu būt par šiem 5kg slaidāka.
Un Z/sv atbrauc brāļi, gribu, lai pasaka, ka esmu ACĪMREDZAMI botievējusi. bet gribu to panāk nevis ar badošanos, bet tā VESELĪGI UN SPORTISKI!
Tātad: šorīt brokastīs apēdu 1 olu un 2 gaļas gabaliņus, 1 sēklu rupjmaizes riku un 2 ābolus. Kafija. Puncis pilns, prāts mierīgs!
P.S. Kon4as noglabāšu tēta istabā, lai netīšām pirksti nelien kur nevajaga! :D