Ar vistas gaļu es domāju broilerus, jo dējējvistas man šķiet, ka nav mīkstas un aiziet desās un sardelēs, kuras es jau sen nelietoju uzturā. No broleriem taisa tās filejas, spārnus un visu citu. Misshine, augstāk par to, vai tas der diētai, man interesē, kā tas dzīvnieks tiek turēts un ar ko barots. Broileru masa pieaug tādā ātrumā (42 dienas un uz kautuvi, starp citu), ka kauli nespēj tikt līdzi, broileri vāļājas pa zemi, jo nevar normāli paiet. Ja kāds nomirst, neviens viņu neaizvāc labu laiciņu. Man tas nav pieņemami. Tāpat ar tām zaļajām olām. OK, cilvēks priecīgs, cilvēks dabū selēnu, bet vista? NEviens jau uz paciņas neraksta, kādas ir blakusparādības pārlieku augstai selēna lietošanai uzturā jebkuram organismam. Cilvēkam vajag to zaļo olu, vienalga par kādu cenu.