Labrīt, meitenes.
Jau 9. diena bez ogļhidrātiem. Turos godam, pat weekendā izturēju, tikai svars vairs nemaz tik traki nekrīt nost, kā pirmās dienas.
Es atvainojos, Gurii, un citas meitenes, kas te lien ar saviem dzēlīgajiem komentāriem, no malas izklausās diezgan neforši. Piedod, Gurri, bet vai tiešām tev liekas normāli kritizēt tā citus? Citi varētu pakritizēt to, kā tev vienīgie komentāri ir visās malās lielīšanās, cik atkal km nobrauci ar savu riteni. Ok, viss forši, ka tā vari , bet pati esi daudz rakstījusi, ka ar uzturu gan normāli grēko. Tā, kā, buuuu, neklausies, viņai vienkārši skauž, jo pati , cik noprotu ir īsa un nedaudz apaļīga, bet tu, gara, skaista un ar slaidām kājām :) Un es redzēju tās bildes tavas iepriekš, neklausies, ko citas saka, ka iepriekš bija skaistākas kājas utt,, galvenais, kā tev pašai patīk. Es ļoti gribētu tādu augumu un skaistas slaidas kājas :)
nevis tādas īsas apaļīgas kājelītes, kā Gurri :D ( un nav ko apvainoties, pati noliek citus, tad jārēķinās, ka var saņemt pretī )