Ja dzeru kaut ko alkoholisku, tad tikai vīnu pēdējā laikā...nekas cits neprasās.
Bet baigi sevi neierobežoju, jo tad var sanākt skāde, kā arī ūber veselīgā dzīvesveida piekritēja neesmu. Ja man gribas burgers, es aizeju un apēdu, ja man gribas bulciņu-nopērku un apēdu.
Neēdu mega porcijas, lai pēc tam sevi šaustītu.
Gurri Man gan garšo ņom ņom. Bet daudz gan nevar ieēst.
Made Lai arī es cenšos piedomāt pie tā,ko ēdu,bet es sevi neierobežoju,jo uzskatu ir stulbi siekaloties ap picām vai kūkām un sevi ierobežot,ja organisms prasa to kūkas gabalu vai picas šķēli,es sev neliedzu. Nav jau jāēd tikai junk food,bet palutināt sevi var
Šodien ausu ārste man paziņoja, ka jāaturas no saldumiem, miltu izstrādājumiem un alkohola, lai ārstētu ausi. Kāda var izskaidrot sakarību? :D Es alko nelietoju, bet no saldumiem gan saprāta robežās nespēju atteikties...
Nazi, tieši tā, es arī tā uzskatu. Visa tā pēršanās man nav saprotama, un kamēr man nesāk skalot smadzenes ir labi. :D
Es vingroju, cenšos ēst normāli, vienreiz nedēļā vismaz sevi palutinot un viss pagaidām ir ok.
ja organisms prasa to kūkas gabalu vai picas šķēli,
To prasa garšas kārpiņas, nevis organisms :D Organisms patiesībā grib, lai mēs ēdam veselīgi, lai viņam tiek kvalitatīva degviela, lai viņš var funkcionēt bez aizķeršanās!!!!!
Nazi, Tu esi manas diētas bieds! BRĪDINĀJUMS - diētas laikā izvairieties ne jebkādas saskares ar nazi. :D:D
Nepadošos un metīšu līkumu veikaliem kur viņas varētu atrast :D
To prasa garšas kārpiņas, nevis organisms Organisms patiesībā grib, lai mēs ēdam veselīgi, lai viņam tiek kvalitatīva degviela, lai viņš var funkcionēt bez aizķeršanās!!!!!
Nedomāju, ka organisms iebildīs :D
Savukārt, man pus diena būtu sabojāta, ja es nedabūtu kādu saldumiņu.
Karoče, mans secinājums- ja vakariņas ēd plkst. 17:30 un pēc tam 19:30 iet skriet, tad 22:30 gribas ēst:D
Būtu jau labi iet gulēt, bet miegs nenāk ne vienā acī:D