buuuuu, vismaz 3 kg ideālākais jau būtu 5, bet mani īpaši neuztrauc svars bet gan izskats tieši kājām, esmu pamanījusi ka vairs nevaru izvelēties pilnīgi visas bikses kādas gribu :D
Nazīc, Savu paklājiņu pirku veikalā '' Sports Direct'', Latvijā nav bet vari pasūtīt internetā pirku pa 10 mārciņām. Bija arī lētāki domāju ka īpaši neatšķiras, drīzumā domāju pirkt vēlvienu, lētāku :D
nazic,
driz viss mainisies :D nebus vairs laika :D kaa teica _paris, cosmo speeks IR speeks (jo pirms svarigas darba intervijas sudzejos sheit) un dabuuju darbu :D :D :D
Jums ar tā ir, kad no rītiem esat motivācijas pilnas, ēdat pareizi un kā vaakars, tas viss sarūk, saplok?
Atslēga ir pilnvērtīgā ēšanā.
Vai nu es esmu kaut kāda dīvainā vai nenormālā, bet mani vispār nepiemeklē ēst pareizi negribēšana, nekāda motivācija nezūd, apetīte nepalielinās.
Tas viss ir jādara garšīgi, sev draudzīgā veidā un galvenais, ka jāpieņem kā pašsaprotamu un neizbēgamu lietu. Nav kampaņas, ir dzīvesveids!
Nav ko čakarēt sev dzīvi ar ko briesmīgu un nepieņemamu, ar ko nevar sadzīvot.
Nazic,
nu salidzinot kaads bija,tad jaa :) es vel baigi visu nezinu,jo man apmacibas saakas tikai 9/09 uz 2 nedeljaam :D tad visu uzzinaashu :D bet ceru,ka dabushu ofisaa pie manas maajas :D butu kruta-lidz darbam 5min ar kaajaam :D
Ja jūs ieviestu 5-6 ēdienreižu skaitu, tad īsti nav varianta paspēt sajusties izsalkušai.
Protams, ja ir tikai brokastis 9os, pusdienas 13os un tad nākamā ēšana ap 19iem, tad jebkurš gribēs vilku vai ziloni apēst, jo bads ir liels.
Regulāri, pa mazām, pilnvērtīgām porcijām, veselīgas uzkodas pa vidu un viss iet kā smērēts!