Es arī esmu nolēmis tikt atpakaļ pie savas sešpakas .. tagad katru rītu mājās presīte & random citi vingrinājumi .. diena arī patīkamāka, kad sāc rītu ar sportiņu :)
Līga - esmu caurbira .. man tāda lieta kā liekais svars neeksistē .. man kādus 5-10 kg vajadzētu klāt, lai es būtu atbilstošā svarā savam augumam .. Esmu garš tirliņš :D Tā kā man ļoti viegli tikt pie sešpakas .. dažas nedēļas dien dienā un vuala :D
Vakar ar kolēģi pie pusdienu galda runājām .. eh, kā viņa apskauda mūs divus caurbiras .. :D Bet nu nav jau tik forši nemaz .. sievietēm īpaši nepatīk, ka vīrieša kāja ir tievāka par viņas ..
Wow, kamēr biju braukšanā, izskatās, ka te dažām vajag paēst, meitenes, a nuka uzņemat kalorijas, citādi pat šeit īsta vistu kūts - es neticu,ka tev ir 90cm gurni, tev noteikti ir 91cm :D :D Man tā ir bijis, it īpaši, kad sāku mest svaru - biju tiiiik kašķīga, neviens nevarēja paciest :D
_paris viss ok :) Es par sevi pasmieties māku :D
Patiesi .. bet bez tā ir vēl švakāk :D
Un man, paldies Dievam, normāli cicki ir (priekš vīrieša) nevis kā šim .. :D
misshine, patiesību sakot nē, tev nav taisnība. Es to absolūti vēlējos un ne mirkli neesmu nožēlojusi, kā arī 100% esmu un arī pašā procesā biju harmonijā ar sevi. Harmonijā es nebiju, kad svēru 74kg uz saviem paknapajiem 171cm. Tā kā pilnīgi oponēju tev.