Man tik ļoti pietrūkst zāle :( nu tik ļoti , ļoti. Man pietrūkst sevis mocīšana, man pietrūkst foršā, atslābinošā sajūta pēc dušas , to es vienmēr tik ļoti izbaudīju, man pietrūkst pat zāles smarža :D (un es apzināti saku smarža, jo manā zālē smuki smaržoja )
Man īsti nav pat attaisnojuma neiet. Divreiz nedēļā kursi, kas beidzas vēlu. Brīvdienas man vienmēŗ ir pārpildītas ar visu ko, tāpēc brīvdienas atkrīt. Bet atlikušās trīs darba dienas nedēļā es neeju tāpēc , ka man ir žēl , ka mans suns visu dienu sēž viens pats mājās :D "mana" zāle ir apmēram 10km attālumā , ceļš līdz turienei prasa kādas 20min ar auto (Rīga.) , zālē vēl vismaz pusotra stunda, tātad kopā vairāk kā divas stundas laika, ko mans mazais, mīļais mošķis pavada , skumstot mājās viens pats. Tas laikam ir stulbākais attaisnojums pasaulē, bet man tiešām sāpēs sirds, pametot viņu vienu katru dienu līdz vēlam vakaram...
Īstenībā ir tā, ka man mājās ir hanteles, ir iespēja nopirkt arī eliptisko trenažieri, bet... mājās kaut kā nevaru saņemties. Es labprāt skrietu, bet to nevaru ,jo man ir vēnu varikoze un tad vajag piemērotus apavus , kompresijas zeķes utt. Ajjj.
Kādreiz gāju uz zāli 4x nedēļā, plus vēl gandrīz katru dienu vingroju pie Jillian Michaels. Ko es daru tagad? Neko!!!! :(
Baigi daudz sarakstīju, man laikam vienkārši gribas, lai kāds mani sabar par to, ka nesportoju, sasodīts!