Vadā uz darbu

Reitings 63
Reģ: 11.05.2013
Kāda būtu jūsu attieksme šajā situācijā?
Jūsu puisis katru dienu ar auto ved uz darbu un no darba savu kolēģi, kas dzīvo netālu no jums. Viņa izskaidrojums, ka viņiem taču ir pa ceļam. Turpretī jūs uz darbu viņš nevestu, jo jums galīgi nav pa ceļam. Tā nu jūs būtu spiesta katru dienu kratīties sabiedriskajā transportā, kamēr sveša dūdiņa tiek komfortabli izvadāta.
Godīgi sakot, es vāros no dusmām :)
Bet kā citas justos? Varbūt pārspīlēju?
02.07.2013 09:12 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Visus komentārus es nelasīju, bet viens ir skaidrs - vīrietim ir jāņem vērā fakts, ka viņa sieviete nejūtas labi. Ja tas vīrieti neuztrauc, un tā vietā viņš mēģina pierādīt sievietei, ka viņa jūtas nepareizi, , es provocētu šādas izjūtas viņā. Vairākums sieviešu nodrošina zināmu komforta līmeni vīrieša dzīvē - tīri un izgludināti krekli skapī, žurnālgaldiņš bez putekļiem un gardas vakariņas galdā. Būtu tikai normāli, ja vīrietis uzturētu vismaz sievietes emocionālo komfortu līmenī...

Mīļais, neuztaisīju vakariņas, jo šodien jūtos sagurusi, darbā smaga diena, autobusā vēl sīcis raudāja - galva plīst pušu. Uztaisi sev kaut ko nebūt pats...
02.07.2013 11:44 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Pirms shiis diskusijas domaaju, ka esmu greizsirdiiga. Tagad sapratu, ka tie ir tikai ziedinji, jo tas, kas te notiek, ir aarpraats! Par paarseeshanos pat sasmeejos. Es buushu viena no nepieklaajiigajaam, kas pat neiedomaatos pati paarseesties, jo gluzhi vienkaarshi neapcereetu pat sho jautaajumu galvaa, bet domaatu svariigaakas lietas.
Turklaat diskusijas saakumaa tieshaam meiteni kuuda uz shaadu riiciibu, kaadu vinja izdariija, bet beigaas veel nosoda par to. :D Katraa zinjaa piekriitu autores viirietim.
02.07.2013 11:50 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Saprast es sapratu lieliski .. vienkārši gribas arī oponēt no otras viedokļa puses, citādi pataisa vīrieti par grēkāzi nemaz neiedomājoties, ka cilvēki var arī būt vienkārši izpalīdzīgi bez kaut kādiem nodomiem, nolūkiem vai kā savādāk.

Pirmkārt - darbā, manuprāt, nav sieviete/vīrietis .. darbā ir kolēģi un cilvēki. Bet nu mani uzskati ir un paliek mani ..

Kas attiecas uz mani pašu, šādā situācijā noteikti ņemtu vēra savas sievietes nepatiku un risinātu to galējā variantā ar vairs nevadāšanu, ja nekādi citādi neizdotos nonakt pie kompromisa. Tā kā personīgi piekrītu, tomēr saprotu arī konkrēto vīrieti.
02.07.2013 11:55 |

Reitings 2342
Ja vīrietis vēlas sev blakus būtni, kas domā tāpat kā viņš, nekas neliedz zīmēt ap krūtsgaliem margrietiņas un piedalīties praidā. Attiecības nav neatkarīga līdzās pastāvēšana, ja iesaisties attiecībās ar sievieti, ir jāpieņem emocionalitātes un racionālisma % sadalījuma atšķirības.
02.07.2013 11:56 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
man tas neptiktu, esmu pāāāārāāāk greizsirdīga :D
02.07.2013 11:58 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
ctn, ne jau visas ir stulbas :D
02.07.2013 11:59 |

10 gadi
Reitings 124
Reģ: 04.08.2009
Kad tā padomā , smieklīgi par to vietu iedalīšanu BET ES palūgtu sievietei , lai pārsēžas ko viņa tur padomātu mani neuztrauktu. Turklāt tai darba kolēģei jau dikti patīk šī situācija ja pati sēžas visu laiku priekšā nevis aizmugurē , zinot ka draudzenei pakaļ tiek braukts . Es scēnas netaisītu tas gan. Es pat šaubos vai man tāda situācija rastos . Par cik Tevi tas tā nomāc un aizskar vnk pati palūdz pārsēsties - nekas traks tas nav ja pašai nepielec kāpt pa aizmuguri , lai nemaz tādas sit nerastos , nevis psiho. Vīrietim pret Tevi ir vnk tieši tāda attieksme kādu pati esi radijusi
02.07.2013 11:59 |

Reitings 2342
sugarmakeup, es nevienu par stulbu nenosaucu :)
02.07.2013 12:00 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Jā, varbūt arī provocēja meiteni uz šādu gājienu, bet ja cilvēks ir tik emocionāli nenobriedis, ka akli seko forumā ''satiktu'' pilnīgi nepazīstamu, anonīmu cilvēku ieteikumiem, tad nu nezinu.. Par situāciju - pilnīgi saprotu gan vīrieti, gan sievieti. Vīrietis vienkārši ved uz darbu kolēģi, jo ir pa ceļam - kāpēc nē? Viņa meitenei nepatīk, nu labi, bet reāli jau nekādu argumentu, bez ''man nepatīk'' nav. Savukārt sievietes, kas visu vienmēr ''ņem dziļāk'' pat paspēj sacepties par to, ka kāda sēdēja priekšā, kamēr viņai bija jāsēž aizmugurē un viņa tiešām nepatīk, ka draugs vadā kolēģi. Risinājumi var būt dažādi - var būt manipulēšana ar ''jauno kolēģi'', kā te dažas ieteica (ja attiecībās ir pieņemts manipulēt'', var būt arī izrunāšanās ar vīrieti, bez psihošanas un citiem bēbju izgājieniem, var izdomāt vēl kaut ko, bet galvenais, ko atcerēties - tās ir tavas attiecības un tikai tu zini, kas būtu pareizāk un labāk, jo tu dzīvo kopā ar šo vīrieti, nevis citi.
02.07.2013 12:01 |

Reitings 9596
ctn, pēc komentāea gan izskatās, ka vīrietim, ja viņš grib būt kopā ar sievieti ir jāsamierinās ar to, ka viņa ir stulba histēriķe :D
02.07.2013 12:02 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Nu tur viņiem arī ir tāda situācija, ka darbs it kā ir tuvu, ar auto 10 minūtes pa taisno. Bet ar sabiedrisko ir 2 stundas jābrauc, jo caur centru transports tikai iet. A tā ar auto pa taisno var izbraukt, kur transports nekursē.

Man darbs centrā, tāpēc it kā vienkārši un ātri aizbraukt uz turieni ar sabiedrisko.

Darbs abiem 9.00

Pārlasi šo citātu vēlreiz un vēlreiz un pacenties izprast, kāpēc viņš ved uz darbu kolēģi, nevis tevi. Un lielākā daļa komentētāju šeit arī ir crazy bitches, neņem no viņām piemēru. tāda neirotiska uzvedība liecina tikai par neuzticēšanos, nedrošību attiecībās un nepamatotu greizsirdību. Izdzer piparmētru tēju un nomierinies.
Varbūt vakarā mierīgi izrunājieties un pasaki, lai viņš pievērš tev vairāk uzmanības, ka tev kā sievietei tas ir ļoti svarīgi.
02.07.2013 12:02 |

Reitings 1196
Turklāt tai darba kolēģei jau dikti patīk šī situācija ja pati sēžas visu laiku priekšā nevis aizmugurē , zinot ka draudzenei pakaļ tiek braukts .

Jasmīne, iespējams palaidi garām komentāru, kur autore teica, ka kolēģe esot piedāvājusi pārsēsties aizmugurē puisim, bet viņs esot teicis, ka nevajag, jo visi taču ir lieli cilvēki un nav svarīgi, kurš kur sēž, tāpēc viņa arī nepārsēdās, nevis jo ir liela maita.
02.07.2013 12:03 |

Reitings 1196
ctn, pēc komentāea gan izskatās, ka vīrietim, ja viņš grib būt kopā ar sievieti ir jāsamierinās ar to, ka viņa ir stulba histēriķe

Pilnīgi patiess komentārs :D +++++
02.07.2013 12:05 |

Reitings 2342
Sugarmakeup, interpretācija ir katras pašas ziņā, tur nevaru palīdzēt. :)
02.07.2013 12:05 |

Reitings 6299
pataisa vīrieti par grēkāzi nemaz neiedomājoties, ka cilvēki var arī būt vienkārši izpalīdzīgi bez kaut kādiem nodomiem, nolūkiem vai kā savādāk.

Pirmkārt - darbā, manuprāt, nav sieviete/vīrietis .. darbā ir kolēģi un cilvēki. Bet nu mani uzskati ir un paliek mani ..

+1.
02.07.2013 12:07 |

Reitings 227
BET ES palūgtu sievietei , lai pārsēžas ko viņa tur padomātu mani neuztrauktu

+1
man tas neliekas nekas traģisks vai arī pašapziņas trūkums. Vnk mans ir mans!
Nav jau tā dūdiņa aiz matiem jārauj ārā no krēsla vai jābļauj 3stāvīgiem vārdiem.
02.07.2013 12:14 |

Reitings 9596
Gunita, tu neklausies ko te saka :) 99% sēdētu un ne vārda nebilstu pat ja iekšā viss vārītos! svešam cilvēkam ir viegli pateikt: es jau nu liktu viņai pārsēsties! Kā tad! Man šķiet, ka vispār, ja kāda tā izdarītu, vīrietim būtu daudz vialas pārdomām vai viņš grib būt kopā ar tādu "ekspresīvu" sievieti :)
02.07.2013 12:14 |

Reitings 27
Reģ: 26.10.2012
Tu ar sāc vadāt kādu darba kolēģi, ar kuru Jums pa ceļam. Tad gan redzēs, ko teiks Tavs vīrietis, vai viņam tā patiks?
02.07.2013 12:17 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
pataisa vīrieti par grēkāzi nemaz neiedomājoties, ka cilvēki var arī būt vienkārši izpalīdzīgi bez kaut kādiem nodomiem, nolūkiem vai kā savādāk.

Pilnība piekrītu. Darbs skaitas arī savstarpējas attiecības ar kolēģiem, ne tikai ar galvu būt papīru kalnos. Manuprāt, Tu neuzticies savam vīrietim un kā meksikāņu seriālos , centies piešūt to, kā nav. Tā jau Tu vari pārvērsties par rejošu terjeri, iekšejās fantāzijas, kā kāda sieviete parādīsies Tuvumā viņam un viņš ar to pasmiesies, Tu sāksi riet, jo tas var aiziet tikt tālu, ja sadomājas, kas tur viņiem apakša varētu būt.
Vēl vari ,savam vīrietim,izteikt kādus kompromisus uz kuriem abi var iziet, lai viņam nav Tev jaizdabā.
Ārprāts, labi ,ka neesmu vīrietis, huh.
02.07.2013 12:19 |

Reitings 6299
un ja jums, lielās ''vietas norādītājas'', kolēģa meitene liktu atbrīvot vietu mašīnas priekšā, ko jūs padomātu? bravo? es padomātu - ''trakā kuce, nabaga čalis''. ok, pieņemsim, ka jums ir vienalga, ko par jums tā meitene padomātu. bet ko padomātu draugs, par to arī ir vienalga?
02.07.2013 12:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!