Vadā uz darbu

Reitings 63
Reģ: 11.05.2013
Kāda būtu jūsu attieksme šajā situācijā?
Jūsu puisis katru dienu ar auto ved uz darbu un no darba savu kolēģi, kas dzīvo netālu no jums. Viņa izskaidrojums, ka viņiem taču ir pa ceļam. Turpretī jūs uz darbu viņš nevestu, jo jums galīgi nav pa ceļam. Tā nu jūs būtu spiesta katru dienu kratīties sabiedriskajā transportā, kamēr sveša dūdiņa tiek komfortabli izvadāta.
Godīgi sakot, es vāros no dusmām :)
Bet kā citas justos? Varbūt pārspīlēju?
02.07.2013 09:12 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
viņš dabūtu sēdēt sastrēgumos, dēļ līkuma ko nāktos braukt, patērētu daudz vairāk naudas benzīnam, kas ietekmētu mūsu kopējo budžetu.

Labi, ka varējāt ietaupīt uz citu rēķina :-D
06.07.2013 09:54 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
uzpuusta probleema. ja vins ir gaajeejs,tad bez visas pieveshanas turpat darbaa varees uz ofisa galdiniem dariit ko vien veelaas tev nezinot;) netaisi sceenas uz tuksas vietas,labaak esi mieriiga,bet veeriiga.
06.07.2013 12:18 |

Reitings 23
Reģ: 03.01.2013
Wendy +100

Autores gadījumā "sāls" gan ir iekš tā, ka puisis ar savu attieksmi dara meitenei pāri. Sak, tas nekas, ka tev kreņķis, es tāpat darīšu to, ko gribēšu.
Kolēģi ved, autori neved. Kolēģe puiša auto ar glanci un par brīvu tiek aizvizināta līdz darbam, Gunita kratās sabtransā un pati par to maksā. Nelāgi tur viss. Pat ne tikai nelāgi - cūcība tā ir. Pirmajā vietā jābūt savas mīļotās sievietes labsajūtai un komfortam,ne kolēģes. Nezinu savu draugu lokā nevienu, kas šitik cūcīgi iznestos. Draugi/vīri i ved, i bauc pakaļ sievām. Arī visādos"nelaikos", kad paši varētu ilgāk pasnaust utml.

Kolēģei jau forši - nav jādomā par sava auto iegādi vai jāmaksā par sabtans, ērti izbraukt uz citu rēķina.
06.07.2013 14:15 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Mans vīrs mēdza vest kursabiedrenes uz Universitāti ar mašīnu, pati uz darbu braucu ar sabiedrisko vai eju kājām, principā neiebilstu. Bet viena lieta gan man tiešām nepatīk - ja vīrietis atbrauktu man pakaļ, bet priekšā viņam blakus sēž cita sieviete un man jāsēžas aizmugurē. Tiešām jocīgi, it kā jau nekas traks, bet man tas nepatīk! Pāris reižu ir gadījies. Vēl ļaunāk, ka tad, kad iekāpju mašīnā, priekšā sēdošā sieviete turpina nepārtraukti čalot ar manu vīru.

Arī es senāk reizēm esmu braukusi mājās ar vīriešu kārtas kolēģi, bet vienmēr, pirms kāpšanas mašīnā, pajautāju, vai varu sēsties priekšā, vai arī viņš pa ceļam paņems arī draudzeni un otrajā gadījumā vienmēr uzreiz sēžos aizmugurē. Vai arī pārsēžos brīdī, kad piestājam pie draudzenes darba vietas. Un arī, kad mašīnā iekāpj kolēģa draudzene, es necenšos turpināt stāstīt kolēģim par saviem brīvdienu piedzīvojumiem utt.
08.07.2013 14:05 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
viņš paliek pie sava, ja gribēs, tad vedīs, un lai es te nepsihoju

Manai paziņai līdzīgā situācijā un bez maz copy paste šādā vīrieša atbildē viss beidzās ar to, ka puisis nokrāpa un pāris gadus bija kopā ar to dūdiņu. Bet tāds arī bija dāmas mērķis, dabūt viņu sev...
08.07.2013 14:30 |

Reitings 16
Reģ: 10.04.2009
Man tieši tāda situācija bija. Ex puisim kolēģe uzmetās par drušku un beigās mūsu attiecības pajuka, jo es pēkšņi kļuvu "resna" un man atradās visādi mīnusi, kas 3,5 gadu laikā nebija. Cik zinu, tad arī tagad viņš satiekas ar šo te kolēģi.
09.07.2013 10:21 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
nepareizi no puiša puses bija tas, ka viņš neaprunājās ar draudzeni par to, ka varētu kolēģi paķert uz/no darba pa ceļam. varbūt, ja būtu par to parunājis, palūdzis atļauju, būtu nonākuši pie kāda lēmuma un nekas tāds tagad nebūtu. autore brauktu ar sabiedrisko un puisis vestu kolēģi ar draudzenes piekrišanu vai nevestu vispār. uzskatu,ka pie šī ir vainīgs tikai pats puisis.

nepareizi arī ir tas, ka puisis nerespektē savas draudzenes jūtas, tas ir nelietīgi un cūciski. ir jārespektē otra cilvēka jūtas, lai cik absurdi tas viss liktos par to situāciju.

un no kolēģes puses tas būtu tikai pieklājīgi,ja vismaz kaut kādu naudiņu vai šokolādes kasti iedotu. savādāk tikai izmantošana no kolēģes puses.
09.07.2013 11:59 |

Reitings 10
Reģ: 24.07.2012
No vienas puses saprotu Tevi, bet tiešām, domāju, ka pārspīlē. Rādot savu greizsirdību tu tikai bojā jūsu attiecības. Vairāk nodarbojies ar sevi, tiecies ar citiem cilvēkiem, pavairo hobijus, gan jau tev arī atradīsies aizvedējs, un varbūt saprotot to, tavs puisis vairāk pievērsīsies savām vajadzībām.
Tagad, manuprāt, tu tikai dzen savu džeku tās meičas rokās, pievēršot viņai par daudz uzmanības un sējot viņā domu, ka starp viņiem varētu kaut kas būt.
Kamēr tu rauj matus uz galvas, viņa īzī smaida un bauda braucienu. Tādas bezrūpīgas sievietes vīriešiem vairāk patīk.
Labāk vērs viņa uzmanību, cik tu esi moderna, nesavtīga, jautra. Tici man, tas atmaksājas.
09.07.2013 13:06 |

Reitings 63
Reģ: 11.05.2013
Paldies, meitenes, ka joprojām izsakāties un komentējat un jūtat līdzi.
Kaut kā pēdējās nedēļas laikā man ir tāda sajūta, ka viņš viņu vairs tā nevadā. Pieminēta viņa vairs nav vispār. Ok var vēl saprast tā, ka viņš neceļ šo tematu un slēpj no manis to vadāšanu. Bet vairākas reizes viņam pēc darba bija darīšanas, līdz ar ko esmu pārliecināta, ka viņu neveda. Vienu reizi es palūdzu, lai atbrauc man pakal uz darbu, viņš atbrauca, un viņas nebija līdzi. Arī no rītiem ne viņa, ne viņš nesazvanās, ka kāds tur kavētu vai kaut kā tā. Vienu rītu traki aizgulējāmies, bet viņš nemaz vairs nesatraucās, ka viņa gaidītu un ka būtu jāved.
Pat nevaru saprast, vai tās ir tikai sagadīšanās, vai šausmīgi rūpīga slēpšana vai varbūt tomēr noticis brīnums un viņš ir piedomājis pie manis sacītā? :)
10.07.2013 10:09 |

Reitings 213
Reģ: 10.04.2013
Pa lielam, neko kriminālu es tur nesaskatu... Nu, ja pa ceļam - kapēc nē! Man pašai ir bijusi tāda situācija, ka vīra draugs ved uz darbu... Bet vispār - parunā par to ar savu puisi un pasaki, kā Tu jūties... ;)
10.07.2013 10:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)