Kā tev vakar gāja?
Sekoju līdzi šai diskusijai, bet nesanāca iekomentēt. Pati esmu ļoti greizsirdīga un kaut gan apzinos, ka puisis jau neko sliktu nedara, tāpat jau grūti nokontrolēt emocijas. Es, protams, piekrītu, ka tev būtībā nevajadzētu pieprasīt, lai viņš to kolēģi neved, bet no otras puses - kas gan puisim ir svarīgāk - kolēģe, vai tava labsajūta. Vakar parunājos par šo ar savējo. Viņam sanāk paķert kolēģi uz darbu reizēm ( vīrieti gan ), un viņš man pat paprasīja par to atļauju. Ļoti pārsteidza tas, ka viņš pateica, ka nekad tā nedarītu, kaut vai tāpēc, ka viņam es būtu svarīgāka un negribētu mani apbēdināt, turklāt, runājām arī par to sēdēšanau priekšā un viņš teica, ka noteikti kaut vai savam draugam vai jebkuram cilvēkam ( nemaz nerunājot par citu meiteni ), liktu sēsties aizmugurē, ja zinātu, ka vēlāk iekāpšu es. Tas gan mani pārsteidza. Pati gan šajā ziņā neko necienīgu neuzskatu, ka man būtu jāsēž aizmugurē, ja tas būtu vīrietis, tikai tik daudz, cik greizsirdība par to, ka cita atrastos viņam tuvāk. Kārtējo reizi novērtēju savu puisi, bet viņš jau vispār dara lietas, ko reti kurš dara.
Katrā ziņā lai tev veicas un izdodas visu izsvērt pareizi ar vēsu prātu, jo emociju ietekmē var sastrādāt lietas, ko vēlāk nāktos nožēlot.