Labrīt. Mokos ar augstu asinspiedienu un nekas nelīdz, sen tā nav bijis. Veselu nedēļu neesmu neko mājās darījusi, jo ir nespēks, pašai jau riebjas skatīties, ka viss netīrs, dārzs aizaudzis, suns pinkains staigā. Šovakar jasaņemas un kaut kas jaizdara.
Istabā prasās pēc jaunām tapetēm. Ko meitenes var ieteikt priekš tumšas istabas, lai padarītu mājīgāku un gaišāku?
Un par tiem suņiem tākā pati esmu liela suņa saimniece, es nekad neapgalvoju ka mans suns nekodīs, jo ir bijuši gadījumi ka suns sargājot mani ir rūcis, vai rādijis zobus, bet kost nav vēl kodis, jo mācu ka nedrīkst. Bet uzpurnis ir arī plaš jēdziens,jo obligāti sunim uzpurnis nav jāliek, ja suns ir atzīts par bīstamu, tad sarkana kaklsiksna un uzpurnis obligāti, bet man lieks ka tos testus neviens t;a pat neiet. Manam sunim 2 gadu laikā nav nereizi bijis uzpurnis (jo man nemaz tāds nav iegādāts). Visvairāk kaitina tie suņu saimnieki, kas iedomājas attaisa mājas durvis lai suns pats izstaigājas, no tādiem 1 reiz es cietu un 2 reiz mans suns.